Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda vagy peugeot?

Honda vagy peugeot?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

lenne egy olyan kérdésem hogy melyik autót válasszam Honda Hr-V 1.6, 4wd benzines 2000 körüli évjárat, vagy peugeot 607 2.2 hdi dízel 2000 évjárat körüli ez is!

A peugeot 607 a kedvenc autóm,a belsejénél szebb belsejű autót még nem láttam, de félek tőle mert mindenhol azt hallottam hogy megbízhatatlan.

A Honda elvileg megbízható, meg azért kell mert vadászok és oda jól jön a 4kerék hajtás.De meg tudom oldani a vadasztársaság Nivájával a terepre való kizárást,ezért nem letszükséglet a négy kerék!

Annyit még,hogy sok a hitelem és nincs pénzem százezres alkatrészekre,szervízekre,de ez a két autó tetszik a leg jobban és minden képpen ezekből szeretnék venni egyet.

Most Suzukim van,egy swiftem 2001 es,eddig azért volt meg mert olyan megbízható hogy még saját magamnak sem hiszem el hogy mit bír,mennyire igénytelen,és hogy megbízható,minden nap használom,a kínzást gyepálást is minden szívfájdalom nélkül bírja!

Na nekem ez a megbízhatóság kell,a következő autómnál is! Egyébként ha tudtok mondani hasonló autókat ami jó azt is megköszönném!

Köszönöm a válaszokat

f/27

2014. ápr. 30. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

höhöjj te kanász, akarom mondani vadász, akkor a peugeot kizárva.

a honda fenntartás nem suzuki. a 607 meg nem terepjáró.

2014. ápr. 30. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Simán 607, kevés kényelmesebb kocsival találkoztam, számítógép néha megkergül benne, de egy jobb szaki negyed óra alatt megoldja úgy, hogy utána nem lesz vele gond.
2014. máj. 1. 01:12
 3/5 anonim ***** válasza:
27%
Autótechnikus vagyok, semmiképp se a Peugeot legyen. Lehet kényelmesebb, de a motorja sokkal rosszabb. Peugeot dieselből max a régi szívók a jók, de azok meg nem összkerekesek és öregebb autók is.
2014. máj. 2. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
38%
Ja és amit általánosságban nem szabad venni (commonrail, közösnyomócsöves dieselből): Ford, Peugeot. Főleg azokat kerüld, amiben Simens az üzemanyag ellátó és befecskendező rendszer. A Delphi ennél egy fokkal jobb, de a Bosch rendszerű 2-3 szor annyi km-t megy el. A Denso rendszerrel nincs tapasztalatom.
2014. máj. 2. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. máj. 3. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!