Toyota Auris 2.2 D4D megéri?
Figyelt kérdés
2007-es Auris 2.2-es dízelmotorral (177le) 180.000km-el szerintetek megéri? Mennyire lehet még megbízható ennyi használat után? Mennyire hajthatják ezeket, mert a Civic-eket azt például tudom hogy nagyrészét széthajtják. Én azért szeretnék még egy ilyennel tervezni 6-7-8 évre. Milyen gondokkal lehet számolni rajta ennyi idő és kilóméter után? Meghát igazából többször mennék vele 5-6 kilómétereket, a dízelek ezt állítólag nem tolerálják annyira, mennyire igaz ez? Csakhát nagyon tetszik ez a 177 paci, benzinesben meg 124le a legnagyobb.2014. ápr. 29. 19:03
1/5 anonim válasza:
Egy 2.2 dízel Aurist nem széthajtásra vettek, hanem arra hogy sokat járnak majd vele, főleg autópályán.
Ennyi km után ha vigyáztak rá sok baja nem lehet. De rövid távokra nem a legjobb ötlet, gyakorlatilag végig hideg motorral mész majd, így jobban fog kopni a motor.
Ha csak a lóerő miatt veszed ezzel a motorral akkor felejtsd el a Toyotát, ezeket nem sportolásra tervezik hanem hogy elvigyen A-ból B-be. Az ilyen emberek azok akik megvezsik és széthajtják a Civicet.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem széthajtani szeretném, csak például ha előzni szeretnék akkor ne kelljen lendületet venni meg ilyenek, hanem akkor induljon meg. Vagy erre inkább az 1.6 benzin a jobb 124le-vel?
2014. ápr. 29. 19:58
3/5 anonim válasza:
Egy 126 lovas Auris is tud menni, ha kell.
Ha rövid távokra használod akkor érdemesebb benzinest, jobban tolerálja.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, 1.6osból mondjuk már lehet beleférne az újabb Auris is, a faceliftes, de például egy 2007est 100.000km-el kapok meg ugyanannyiért mint egy 2010es facelifteset 180-200.000-el, tudom igazából nem a kilóméter a lényeg de azért mégiscsak... Inkább a fiatalabbat több kilóméterrel? És alkatrészileg mennyire drágák ezek az Aurisok?
2014. ápr. 29. 20:16
5/5 anonim válasza:
Na azért egy 1.6 benzint se hasonlítsunk a 2.2d4d-hez!
Kb 250 lóerő kéne benzinből, hogy azt az élményt nyújtsa, mint a 177 pacis dízel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!