Műlábbal - (bal) - lehet e autót vezetni? Sima manuálisat, vagy csak automatát lehet, Kresz-ben nem találtam.
Nekem izomsorvadásom van, így semmilyen járművet nem akartak engedélyezni vezetés szempontjából.
Addig jártam utána, míg a mozgásbetegek központjában megjelentem egy vizsgálatra (hatalmas mázli, hogy két nő volt, aki magyarán szólva telibe szarta az egészet) és két szép szó után már írták is megfelé 1. fokra.
Szóval minden további nélkül vezethetek normális autót, manuális váltóval.
Egyébként semmi gond nincs vele, bármeddig elvezetek, van annyi erő a lábamba is.
19 vagyok.
Mindennapi vezetéshez lehet, hogy van elég erő a lábadban, de vajon egy vészfékezéshez is elég lesz? Akkor is tökig benyomva tudod majd tartani a féket, amikor az ABS miatt "veri" a lábadat? Közben pedig mondjuk ellenkormányozni, vagy félrerántani a kormányt?
Nem genyózásból írom ezt, elég gondod lehet enélkül is. Csak gondolj bele, most nagyon büszke vagy magadra, hogy "fúú, átvertem a rendszert", de ha beszállsz az árokba egy olyan helyzetben, amiben más autós simán megállt volna, esetleg elcsapsz egy embert, aki előtt egészséges ember meg tudott volna állni, akkor nem lesz ez az egész annyira menő - szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!