Robogó hangolásban mit hogyan kéne állítani?
Figyelt kérdés
Adott egy yamaha 3wf henger(82cc), leo tt kipuffal gyári varió(4,5 gr görgő) gyári kuplung(gyári kontraszt gyári kisrugó), 17,5 karbi 95-ös főfuvival. Nem tudom igazából mit kéne hangolnia motor most 4,5 litert eszik de nem megy úgy ahogy szeretném. Kb 85km/h a végsebessége, de gyorsulásnál azt csinálja ugye hogy nehezen indul meg akkor kb 10km/h nál húz egy nagyot majd 30 nál visszaesik a fordulat és kb 60 nál megint elkezd húzni odáig pedig egy alacsony fordulaton megy és alig húz. Mit kéne állítani milyen kuplungrugót vagy kontraszt?2014. ápr. 28. 22:47
1/2 anonim válasza:
kockára van kopva a görgő szerintem, de mindenképpen tegyél bele könnyebbet, a kuplungrugó csak azt befolyásolja, hogy milyen fordulaton induljon el a gép álló helyzetből, menet közben már nem szabad csúsznia, egyrészt nagyon megrövidítené az élettartamot, másrészt meg erre találták ki a variátort...
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom most a gorgo milyen allapotban van de emlekszek mikor megvettem a zsir uj gorgot akkor is ezt csinalta.
2014. ápr. 29. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!