Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogó hangolásban mit hogyan...

Robogó hangolásban mit hogyan kéne állítani?

Figyelt kérdés
Adott egy yamaha 3wf henger(82cc), leo tt kipuffal gyári varió(4,5 gr görgő) gyári kuplung(gyári kontraszt gyári kisrugó), 17,5 karbi 95-ös főfuvival. Nem tudom igazából mit kéne hangolnia motor most 4,5 litert eszik de nem megy úgy ahogy szeretném. Kb 85km/h a végsebessége, de gyorsulásnál azt csinálja ugye hogy nehezen indul meg akkor kb 10km/h nál húz egy nagyot majd 30 nál visszaesik a fordulat és kb 60 nál megint elkezd húzni odáig pedig egy alacsony fordulaton megy és alig húz. Mit kéne állítani milyen kuplungrugót vagy kontraszt?

2014. ápr. 28. 22:47
 1/2 anonim ***** válasza:
kockára van kopva a görgő szerintem, de mindenképpen tegyél bele könnyebbet, a kuplungrugó csak azt befolyásolja, hogy milyen fordulaton induljon el a gép álló helyzetből, menet közben már nem szabad csúsznia, egyrészt nagyon megrövidítené az élettartamot, másrészt meg erre találták ki a variátort...
2014. ápr. 29. 00:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom most a gorgo milyen allapotban van de emlekszek mikor megvettem a zsir uj gorgot akkor is ezt csinalta.
2014. ápr. 29. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!