Szerintetek szép autó a kombi Insignia?
Így van jól írják, neked kell, hogy tetsszen.
Nekem személy szerint már az alap Insignia is túl nagy autó. A kombiktól meg irtózom. Nekem azok mind olyan koporsószállítók. Szóval nekem annyira nem tetszik.
Ja szerintem szép.
De ha lehet ne feketébe vedd mert az tényleg olyan lesz mint egy hullaszállító.
Egyik ismerősöm németből hozott be egy kombi mercedest ami mentő volt valamikor ilyen magasított tetővel.
Namost az tényleg olyan mint a hullaszállító és még fekete is.
Az hullaszállítóra? Inkább ez: [link]
Inkább kombit vegyél Insigniából, a szedán hátulja olyan esetlen bumburnyák formájú szerintem...
Helló nem néz ki rosszul ámbár én a pici autókat szeretem mint a Smart, Mopedautó de hát kinek mi én mondjuk más kombikat is meg, néznék a helyedben mert szebbek is vannak
de amúgy igen a kombik tényleg olyan hulla alakjuk van.
Audi A4
Audi A6
3-As Bmw
5-ös Bmw
Citroen C5
Ford Focus
Ford Mondeo
Ford Galaxy
Ford S-Max mondjuk ez a kettő nem kombi de jól néznek ki
Honda Civic
Honda Accord
Kia Ceed
Mercedes-Benz C osztály a Merci kombijai mondjuk nagyon hasonlít a hulla szállító autóra
Opel Astra J
Peugeot 407 Sw
Renault Clio grandtour
Renault Laguna Grandtour
Skoda Fabia
Skoda Rapid Spaceback
Skoda Octavia
Seat Ibiza
Seat Leon
Seat Altea Xl
Seat Toledo
Volvo V60
Volkswagen Golf 5 Variant
Volkswagen Passat 6-7 generációs
Na jó válogatást kívánok és jó vásárlást.
Vagy még Kihagytam véletlenül a
Mazda 6-ost
Skoda Superb-et
Jaguar X-Type
Alfa Romeo 159 Sw
ennyi amit kombiba tudok ajánlani sok sikert.
Megint itt ez az idióta akinek az a hobbija hogy egy adott kategóriából minden autót felsorol...
Az Insignia elég szép autó, a kombi sem ronda. És magadnak veszel autót, nem a sokaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!