Autót keresek!?
Figyelt kérdés
Lehetőleg kicsi legyen a fogyasztása 5 ajtós régebbi típusok tehát olyan 1990-2002-ig az mindegy hogy ferdehátú kombi vagy sedan.2014. márc. 20. 19:41
1/22 Sinead válasza:
vw golf 1.9 tdi. ha van pénzed akkor golf 4, ha nincs akkor egy jó 3-ast keress.
3/22 A kérdező kommentje:
Suzukit ne semmi bajom nincs vele de nekem nem kellene.
2014. márc. 20. 21:13
4/22 anonim válasza:
Skoda Fabia. Olcsó alkatrész, jó konstrukció (VW konszern) és emellett keveset eszik. Egy 2004-es árban kb. ott van, mint egy IV-es Golf. Ja és van belőle kombi, sedan, ferdehátú 5 ajtós.
5/22 anonim válasza:
Hát ha dízelen is elgondolkodtál még a figyelmedbe tudom ajánlani a CITROEN Saxo 1.5 D Flip II.Sima szívó dízel motor van bennük ,keveset fogyasztanak és eléggé megbízható kis autók.
Fél milláért jó állapotúakat lehet kapni belőlük.
ja és erről a ránc felvarrott saxókról beszélek mint pl amilyen ez is
Fogyasztási adatai
6/22 anonim válasza:
Mondjuk egy összeget is jó lett volna ha írtál volna! Vagyis mennyit szánsz maximum az autó vételárának?
7/22 anonim válasza:
Összeg nélkül nehéz, de gondolom ha a fogyasztás ennyire számít akkor olcsóbb inkább, amúgy a Swiftnél tényleg nehéz jobbat ajánlani, nagyon óvatos vezetéssel még 5 liter alá is lehet vele menni, és semmi gond nem szokott velük lenni, ha fontos, hogy olcsón fenn tudd tartani akkor meggondolandó.
8/22 A kérdező kommentje:
Max 300-ezer. Azért a swift-nél kicsit nagyobbra gondoltam a fogyasztás lehet több is de ne legyen nagyon sok max 6.6-6.8.
2014. márc. 21. 13:54
10/22 anonim válasza:
Nem tudom a 6-7 literes fogyasztást mire érted.
Ez legfejebb országútinak jó a nagyobb benzines autók esetében .300.000 ért dízelt meg nem nagyon lehet találni a nagyobb autók közül!
Egyébként még esetleg szóba jöhet a Toyota carina 1.6 benzines ezek 6-7 liter között fogyasztanak országúton városba inkább 8 lityit esznek.Bár ilyen kevés pénzért nehéz jót találni belőlük.
Amúgy erről a kocsiról beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!