Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi a fogyasztás kb. egy...

Mennyi a fogyasztás kb. egy krosszmotonak ha endurózni használom erdőkbe?

Figyelt kérdés
Egy 125cc krosszról lenne szó Kawasaki vagy Suzuki és olyan 2000-2005 évjárat.

2014. ápr. 26. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
de endurozni inkább vegyél egy papírok nélküli 600-as 4 üteműt, jobban jársz vele mint egy 125-ös 2 ütemű cross géppel, főleg ha megkérdezed a fogyasztást, mivel egy crossnál az nem jelent túl nagy kiadást...
2014. ápr. 27. 01:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Papírok nélküli 600-as négyüteműt. Magánterületen meg az Isten háta mögött okés, de ha egyszer is meglát a rendőr, az le fogja vágni hogy itt nem stimmel vmi :D
2014. máj. 15. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert a crossról nem?
2014. máj. 15. 23:59
 4/7 anonim válasza:
Nekem egy suzuki rm 125-öm volt, 98-as. Ha mi az erdőben meredek hegyeket másztunk, elég hamar kitudtam vele szívatni a tankot, persze végig egyesbe, max másodikba...De ellehet vele motorozgatni ésszel is, ez azon múlik mennyire téped neki.. De azért egy 25-ös poweresnek kell a fordulat..
2014. máj. 30. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Harmadik: az emberek nagy része nem tudja megkülönböztetni a cross és az enduro motort, szóval nem lennék benne biztos, hogy vmi üzemórás vasra gondolt a kérdező.
2014. máj. 30. 18:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a cross és az enduro fogalmaival és a cross szerviz igényével is.De hogyha nem folyamatosan nagy fordulaton pörgeted a cross motort akkor nem kopnak olyan gyorsan az alkatrészek mintha versenyeznél és erdőbe ugye nem kellene tőgázzal menni,mert mégsem egy verseny csak hobbi.Én arra lettem volna kíváncsi,hogy ilyen esetben amikor erdőben használjuk a motort mennyi a fogyasztása,mert azért enduro és cross teljesítménye közt van különbség.
2014. máj. 31. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Az lehet,itt csak annyi a gond hogy te 125ös "krosszmotort" akarsz,amibe csak 2 üteműt találsz,és hát... A 2 ütemű krosszt pörgetni kell ha akarod ha nem mert nem fog menni,és nem lesz élvezetes vele menni,egy 2 ütemű krossz kb. 10-12 ezres fordulatnál ránt egy nagyot és megindul,az alatt meg nem nagyon megy,de próbáld ki és majd tapasztalod. :)
2014. jún. 2. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!