Ezek a LED-szalagok bárhova feltehetőek? És hogyan működnek? Miről kapják az áramot?
Ezen az oldalon, ha lejjebb görgetitek, látni, hogy az első lámpa körül, és a toyotanál az első lökhárítóra van feltéve.
És van, ahol a műszerfalra. mintha csak oda lenne ragasztva.
Ezek hogyan működnek?
Köszi!
és egy ilyet pl hogy lehet felszerelni?
ezt én hogyan tudom állítani,h mikor kapcsoljon be?
második:
de ha ez az autó elején helyezkedik el pl. akkor látszik, ahogy bekötöttem, igaz?
Csak az ügyességeden múlik, hogy látszik-e a bekötés!
A gagyipedálon látszik a lyuk, ahol fel kell csavarozni, de műszakin elmeszelik vele az autót!
A neonokat nem szabad közúton használni, még akkor sem, ha +10 lóerőt jelentenek!
Úgy látom, ezt pont neked találták ki:
Viszont mi lenne, ha a gagyituningra szánt pénzből vennél valami hasznosat?
Azt, hogy engedély nélküli átalakítás miatt nem kap forgalmi engedélyt az autó, tehát egyáltalán nem használhatod majd közúton.
Ha visszaállítod a gyári állapotot, akkor természetesen igen.
Azt a sok karácsonyfaizzót sem kapcsolhatod majd fel közúton, maximum a Tesco parkolóban, álló helyzetben. De gondolom ennél többre nem is kell majd neked, ott elég raj leszel így is.
"Azt a sok karácsonyfaizzót sem kapcsolhatod majd fel közúton, maximum a Tesco parkolóban, álló helyzetben"
Ott sem. Közforgalom előtt megnyitott magánterület, tehát a közúti szabályozások érvényesek ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!