Miért nem tudom kivenni a gyertyát a motorból?
Figyelt kérdés
Hello. Adott egy 50-es robogó, nem tudom sehogy sem kiszedni a gyertyát a hengerből, konkrétan meg sem moccan, próbáltam hogy lábbal rálépek de akkor sem moccant meg se jobbra se balra. Miért lehet ez?2014. ápr. 26. 16:32
21/24 kata kata válasza:
Vedd ki a gyertyát.Szellőztesd ki a motort,gondolom jól teli van a forgattyúsház anyaggal. Nem folyik még a kipufogónál?
22/24 A kérdező kommentje:
kipufogónál nem folyik ki egyébként. a keverék pedig a gépkönyv szerinti 1:100-as keverékkel megy, szóval azért azt lehet, hogy kizárnám. A szikra meg ment rendesen neki, ha jól ellenőriztem.(Gyertya a gyertyapipába hozzáérintve a hengerhez és rugdaltam, mindig adott szép szikrát.) Lehetséges, hogy főtengely szimeringes ?
2014. ápr. 27. 14:42
23/24 anonim válasza:
Már úgy értettem, hogy benzin/levegő keverék túl dús. Túl sok üzemanyagot vagy túl kevés levegőt kap valamiért.
Nem tudom, ha karburátoros, az úszószintet, tűszelepet, fúvókákat, levegőjáratokat ellenőrizném.
De ahogy előttem írták persze jól átszellőztetném mielőtt teszek még egy kísérletet, ha nem tetted közben meg.
24/24 Gy.Ata válasza:
Nekem is ilyen gondom van csak nem robogóval, hanem Fiat Bravó 3. hengeréből nem tudom kicsavarna. Egyelőre hagytam is mert félek beleszakadt, aztán szívás lesz. Majd később megpróbálom még elektromos ütve csavarozóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!