Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson tirisztoros gyújtás...

Simson tirisztoros gyújtás megéri?

Figyelt kérdés
Van egy 51-es simson-om most megszakítós gyújtás van rajta nincs is vele gond... de szeretnék rá egy kopó alkatrészek nélküli gyújtást rárakni mivel napi használatban van a motor és folyamatosan dolgozik a gyújtás.Ezt néztem ki a neten szerintetek megéri ? [link]

2014. ápr. 26. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Az enyém gyárilag tirisztoros, nincs is vele baj. Egyszer kell csak beállítani, utána rá se kell nézni.

Ha nem valami tuning Simson, akkor én utólag nem vennék rá. Volt megszakítós Simsonom is, az is jó volt.

Szerintem belefér, hogy fél évente megolajzod a filcet, beállítod a megszakító hézagot.

2014. ápr. 26. 13:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak annyi a baj hogy nem tudod kipróbálni, csak akkor ha felteszed, és utána nem reklamálhatsz. Ha ki akarod cserélni akkor gyűjts még hozzá és rendelj jó minőségűt. Én ebből nem vennék használtat.
2014. ápr. 27. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!