Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ugyan miért lenne jobb egy...

Ugyan miért lenne jobb egy VTEC vagy egy Vr6 egy TDI-nél?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 20:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem értem ezt a nyomaték meg teljesítmény fetisizmust. Én a 60 lovas ( vagyis annyi volt anno, azóta pár biztos meghalt) szívódízelemmel is tök jól el tudok közlekedni Butapesten. Se 160 lóerő, se 300Nm..

Igaz van mellette egy twin turbos benzinesem is, de az meg megint más kategória, mint a kérdésben említett motorok. :D

2014. ápr. 26. 23:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
mer a tádé a golfosoké, a vétec meg a kivikeseké. az egyik ebbe, a másik abba szerelmes.
2014. ápr. 28. 03:49
 13/17 anonim ***** válasza:

22:41 megadta a választ " mindenki azt hiszi az a legjobb amit ő hajt"!!!

Ez a probléma az emberekkel, hogy elfogultak és nem tudnak objektív véleményt alkotni.

Mivel kis pénzű munkás ember vagyok ezért nekem a legfőbb szempont a fogyasztás azaz a pénz. Mivel imádok autózni mondhatni ez a hobbim ezért nekem nem mindegy, hogy ugyan annyi pénzért 1000 km-t megyek vagy 1400-at.

Lehet, hogy beteges de nekem tetszik a dízel hangja és szimpatikus a motor karaktere. Igaz benzines autóm van de nem szeretem a városi fogyasztását és azt sem, hogy húzatni kell ahhoz, hogy mennyen ezen kívül utálom ha ordít a motor.

Szívem szerint turbó benzint vennék mert abba minden megvan ami fontos számomra, alacsony fordulaton jól húz, teljesítményhez képest jól fogyaszt.

Jelenleg a 1.3 64 le-s stiftem eszik városban 8 litert(nem elírás és nincs is baja a motornak csak és nem hazudok a fogyasztásról mivel a gyári érték 7,8 és csak városon KÍVÜL eszik 5 L-t.)

Erre a fogyasztásra csak egy dízel képes városban ami nem 64 ló és 100 NM hanem 130-140 Ló és kb 250 NM.

Na' ezért veszek dízelt és nem azért mert utálom a benzinest és a "rizsrakétát".

2014. júl. 27. 15:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert az egykilenc tádé a ,eseautó.
2014. okt. 23. 18:49
 15/17 Beviz Elek ***** válasza:

Ez komoly? Ennyit zabál?

Az enyém is japán, 2.0 benzin, és még régi is.

Városban 8,5, pályán a rekordom 6,3!

Persze, több, de azonos árért kicsivel több fogyasztás mellett sokkal többet nyújt!

2014. okt. 23. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:

pályán a rekordom 6,3!

igen, 150el . háhá!

2014. okt. 23. 22:10
 17/17 Beviz Elek ***** válasza:

Nem, végig tartva a 120-at!

Nekem nem új 6 sebességes PDTDI-m van, hanem egy régi 5 sebességes benzines. Hosszú távon a motor kímélése érdekében nem pörgetem nagyon.

2014. okt. 23. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!