Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv! Van egy Simsonom S51es...

Üdv! Van egy Simsonom S51es és vettem bele Keystone dugattyút beletettem 1 hete és most látom hogy nyomok vannak a dugattyú tetején ütődések illetve a hengerfejben is. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

#Simson #S51 #Keystone dugattyú
2014. ápr. 24. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem akkor volt ilyen mikor széttört a tűgörgő, a kis hengertesteket felszívta az égéstérbe, vége is volt a dalnak, mert beszorult a henger és a dugó közé, húzott bele egy 1,5 mm mély karcot, rögtön el is ment az összes kompresszió... tény, hogy nem volt soha gondozva, nem foglalkoztam vele, hogy csörög, mert amúgy is szar volt már mindene, így hajtottam amíg ki nem lehelte a lelkét, aztán kapott egy 4 felömlős 70-es hengerszettet meg főtengelyt, és jobb volt mint új korában

nézd meg a csapágyakat, tűgörgőket, dugattyú szoknyát, gyűrűket, hogy minden rendben van-e

2014. ápr. 24. 18:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Aha. A 60as Keystone dugattyúhoz mekkora csapszeget kell beletenni? Mert amit rendeltem abba 70es csapszeget küldtek asszem 60as helyett...
2014. ápr. 25. 05:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát...végül is valószínűleg rosszul raktam össze, mert beleejtettem az egyik hézagolót összerakáskor.
2014. ápr. 26. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!