Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autó akksit mivel...

Használt autó akksit mivel tudok tesztelni hogy mennyire jó?

Figyelt kérdés

Használt akksit vennék de mivel tudom letesztelni hogy mennyi szufla van még benne?Mérőműszer van itthon.

De vegyél újat ilyenekből nem kérek

2014. ápr. 23. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Elviszed akkus boltba, ott rámérnek és megmondják, hogy a gyárihoz képest, most mekkora árammal tud indítani.
2014. ápr. 23. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:

terhelésnél /önindítózás/ nem mehet 9V alá a feszültség

nem pezseghet egyik cella sem

ha zárt akkor nem kéne hallanod a pezsgést ill savszagot se érezhetsz

valamikor beleütik a dátumot az ónba

2014. ápr. 23. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudom ebből a vegyél újat dologból nem kérsz, de azért érdemes abba is belegondolni, hogy mi van ha? Ha épp amikor megveszed még jó, 4 hónap múlva meg megdöglik? Én már jártam úgy - igaz haszongépjárműnél, de az ebből a szempontból tökmindegy -, hogy egyik napról a másikra teljesen megfeküdt az akksi, pedig előtte 3 évig problémamentes volt.

Ha mindenképp használtba fogsz bele, akkor próbálj meg "fiatalt" keresni, ami még legalább pár hónappal garanciaidőn belül van.

2014. ápr. 23. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha csak be akarunk indítani valamit a műhelyben akkor egy pár másodpercre összezárjuk ( villáskulcs, drót ) és ha nagy szikrát ad akkor van benne energia :D Vagy multiméterrel.
2014. ápr. 25. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:
van egy amit állítólag 3 hónapos és 2 év gari van rá.
2014. ápr. 25. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!