44 kw 60 le 1. 0l benzines autó nem gyenge egy kicsit?
Álmodoztam kicsit a vw konfigurátorral és ezeket az adatokat találtam az egyetlen 2 ajtós Polo-ra.
Nem tudom mennyivel könnyebb egy 2 ajtós egy 4 ajtósnál mert nem találtam súly adatokat de 4 ajtóshoz is adnak ilyen motort.
Lehet ilyen motorral egy 2 ajtós Polo-val dinamikusan, megfelelő erőtartalékkal közlekedni?
Na nem mintha most lenne rá lóvém :( de tíz év múlva használtan talán :D.
Még az 1.2 TSi is gyenge bele, minimum 1.4 tsi kéne bele 122 lóerővel, de a 140 lovassal már dinamikusnak lehetne nevezni.
1.0 vicc, ezres suzukik is röhögve fognak legyorsulni
Álmomban nem fognak legyorsulni az biztos :).
Uncsim pasijának amúgy 1.2 tsi 4 ajtós golfja van és az bitangul gyorsul, és megy úgyhogy az tuti elég lenne egy 2 ajtósba, de ez amit kínálnak akkor nem csak szerintem ciki.
bitangul gyorsul? :) 1.2-es ne vicceljél már :)
egy 5400 köbcentis v12-es 750i, az már bitangul gyorsul :)
0-100 6,5 sec
0-200 19 sec
1.2 tsi!!!
Vezettél már tsi motoros autót!?
De ahogy nézem 1.2 tsi ből is van kb 3 féle.
Amit én vezettem az kb. 100-105 le vagyis 70-80 kw körül lehet, és kicsit sem volt gyenge egy átlag autóhoz.
én is 105 lóerőssel mentem, nem azt mondom, hogy gyenge volt, de túlzás, hogy erős.
Pont elég a teljesítménye úgy fogalmaznék, autópályára már kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!