Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítvány megszerzéséről...

Jogosítvány megszerzéséről tudnátok bővebb infót adni? ŁENT!

Figyelt kérdés
2011.nov.24.-én voltam utolsó kresz vizsgámon, ami sajnos nem sikerült. Ezután le mondtam róla,hogy megszerzem a jogosítványt. Azt olvastam, hogy a 2 év érvényességi idő lejárta után 6 hónapon belül sikeres kresz vizsgát teszek, akkor 2 évre újra érvényes lesz. Na most ez az én esetemben hogy van? Lejárt a 2 év, de a 6 hónapban még benne volnék, viszont sikeres vizsgát nem tettem. Mehetek most vizsgázni úgy, hogy a tanfolyamot ne kelljen meg ismételnem?
2014. ápr. 22. 11:16
 1/2 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de rosszul tudod. A 2 év így értendő:A SIKERES KRESZ vizsgától számított két éven belül kell valamennyi vizsgát befejezni. Amennyiben kifutottál az időből, / a lejáratot követő fél éven belül/ érvényesítő vizsgát lehet tenni, ennek sikere esetén újabb két éved lesz a befejezésre.
2014. ápr. 22. 11:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor a tanfolyamot minden féle képpen újra kell járnom, ugye? Köszönöm a válaszodat.
2014. ápr. 22. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!