Honda hm cre 80cc ugrik kerékre?
Ja, 18 LE persze. Álmodj királylány.
Olyan vagy, mint a robogósok, akik váltig állítják, hogy az 50-es aprilia rozsdatemetője 7-8 LE....
a derbi 7LE gyárilag. az aprilia asszem 8 ez tény. 10-12LE egy normál 70es henger amivel még nem hiszem hogy csak úgy gázadásra mindenféle kézzel felrántás nélkül kimegy kerékre. Viszont egy jobb fajta 70es ami jól be is van lőve az lehet 14LE. 80as meg 14-21. 80as szerintem ha jól meg van csinálva akkor ugrik. Mittomén van hozzá való kipu, jó karbi, meg a lánckerekek se olyanok hogy elöl van x fog hátul meg x+2.
Ja, de nekem csak 50es derbim van vadiuj naraku hengerszett 15/62es áttétel, minden más gyári hááát jó lett de csak annyira hogy jolvan jo hogy megcsináltuk. Mindenhol elmegy nem fullad le, agyagba is viszi, de az 50es az akkor is 50es. Lehet választani vagy terepen megy jól vagy országúton.
Na szoval az a 80as vagy 85ccm nem tom azok már jók szerintem. Egyetlen baj van velük. Nincs gyári 80ccm, vagy legalább egy 70es amibe nem csuklik be a hajtókar, nem megy ki a főtengelycsapágy. Mert ez így csak pénzkidobás. Nem tom egy 125ös nem jobb-e akkor már.
Na mind1 aztán lett valami azóta? Vettél vmi gépet?
nekem egy 90ccm-es MTX-em van (NSR 80 blokkal)
21-es dellortoval meg erősített kuplung-főtengellye és simán kiugrik egykerékre 2ben is :)
nekem egy 90ccm-es MTX-em van (NSR 80 blokkal)
21-es dellortoval meg erősített kuplung-főtengellyel és simán kiugrik egykerékre 2ben is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!