Megéri egy majd' 20 éves audi a3-ast megvenni?
Két választ is tudok erre adni.
1) Ironikus: Hát a szín az kritikus fontosságú egy 20 éves audi esetében. ILYEN színben sajnos nem éri meg, de pirosban igen. Jelent majd némi kihívást 20 éves kocsit behozni egy olyan típus esetében, amit 18 éve gyártanak, de ezen túllendülhetünk. Azt jegyezd meg jól, hogy ha be akarsz hozni egy kocsit, akkor ne foglalkozz azzal, hogy milyen állapotban van, és mennyibe kerül. Ja, és a három opcióból én arra szavazok, hogy külföldről hozd, ne olasz vagy német legyen.
2) Normális: Hát a kocsit kondíciója talán fontosabb kérdés, mint hogy milyen színűt szeretnél. Én biztos nem vacakolnék 18 éves kocsik külföldről behozásával, egy csomó pénz és macera, itthon meg pár százezerért már akadnak (más kérdés, hogy mondjuk fél milláért én valszeg nem egy 18 éves kocsit vennék). Szóval a válaszom (színtől függetlenül): nem, rohadtul nem éri meg.
"Megéri egy majd' 20 éves audi a3-ast megvenni?"
A 20 éves audi árából 10 éves normális autót tudsz venni. Szóval nem, nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!