Miért ég az összes index?
Figyelt kérdés
egy opel vectra kombiról van szó, 2001es évjárat, a lényeg tegnap este leraktam az autót semmi gond nem volt vele, volt, reggel szol a szomszéd hogy megy az index, hát gondoltam talán a rajt hagytam job vagy balra, és azért megy... lemegyek és azt veszem észre hogy az összes index ment rajta de nem villog hanem folyamatosan ég... elinditottam az autót probálgattam müködik minden, jobb bal oldal is, elakadás jelző is jó.. le állitom és egyből felvillan a müszerfalon is a vissza jelző, és kint is az összes index folyamatosan megy, levettem az akksiról ugy hagytam egy kicsit, viszaraktam, és szintén világit... mi lehet? Zárlat? vagy a relé adja meg magát? este volt eső de mióta nálam van az autó, több komolyabb esőn is tul volt és azon kivül hogy vizes lett semmi baja nem volt neki2014. ápr. 20. 10:12
1/4 anonim válasza:
Kapcsold ki a riasztót. Nyisd ki a motorháztetőt ott megtalálod a vezérlőjét és ott kitudod kapcsolni van hozzá 1 kulcs amit valószínüleg megkaptál hozzá. Ez szokott probléma lenni de nem teljesen biztos, de 1 próbát megér 2 perc az egész
2/4 anonim válasza:
Az index nem megy sehová, és nem is ég!
:D
Szerintem is riasztó gond lehet (ha egyáltalán van benne) néha a "jó minőségű" relék képesek összeégni.
3/4 anonim válasza:
Nekem 2001-es évjáratú F-es Astrám van. Nekem is hasonló problémám volt, a riasztó szart be, mikor lezártam/kinyitottam a jobb oldalt lévő indexek folyamatosan világítottak néha-néha. Tehát nem minden lezárásnál/kinyitásnál, csak amikor olyan kedve volt Haverom elég nagy szakértő, ezért rá bíztam, azt mondta hogy a riasztóban valami vezeték le volt szakadva és néha összeért, vissza forrasztotta a helyére, azóta jó... Tehát zárlat.
4/4 A kérdező kommentje:
hát, tulajdonképp nem tudom mi volt a baj, éjszakára kivettem az index relét, hogy ne világítson..., ugye bár akkor kikapcsolt, reggel vissza raktam mert használtam az autót, és azt vettem észre hogy már nem jelentkezik ez a gond, úgy hogy most nem tudok mit mondani erre, de lekopogom most jó
2014. ápr. 21. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!