Pitbikeokról info?
Sziasztok. 17 éves vagyok, már régóta szeretnék egy motort. Keresgéltem az interneten és rátaláltam pár tetszetős pitbikera, és lenne pár kérdésem.
Nos először azt hittem, hogy ezek gyerekeknek való motorkerékpárok, de aztán találtam 14/17" keréknagyságú pitbikeot is, ebből kiindulva nem csak gyerekmotor. Szerintem nekem megfelelő lenne egy ilyen nagyságú motor, ahogy néztem youtubeon a felvételeket úgy tűnt, hogy kényelmesen el lehet rajta férni. Ez igaz, vagy csak úgy tünik?
A másik kérdésem: kisebb városban élek, a folyópart és a közeli falvak határai tökéletes helyek lennének számomra, hogy bejárjam őket. Ha mégis véletlenül elkap a rendőr (mert ugye a folyóparthoz el is kell jutni, bár 1 utca és ott is vagyok) akkor számít az, hogy van jogosítványom? Ha igen akkor milyen típusú szükséges? Pitbikeot papírokkal együtt érdemes venni, vagy anélkül - ha határba, folyóparton, földeken használnám?
És kb mennyit fogyaszt a gép? Használtan, vagy újonnan éri meg venni pitbikeot? Még nemtudom mennyi pénzem lenne rá, de ha tudnátok konkrét motorokat mondani, hogy melyik éri meg az árát, azt nagyon megköszönném.
Bocsánatot kérek a hosszú szövegért és a sok kérdésért, de szeretnék biztosra menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!