Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnám eltávolítani?

Hogyan tudnám eltávolítani?

Figyelt kérdés

2 kép:

[link]

[link]

Az 1. képen azt láthatjátok, hogy a szélvédőmosó nyomot hagyott a motorháztetőn, már ideje volt beállítanom, hogy hova köpjön és hát elpepecseltem vele, viszont ilyen nyomot hagyott, a motorháztető forró volt, na ez hogy jön le?Sokkal világosabb mint az autó színe.

A 2. képen pedig ezek a fura fehér "cseppek" nem csak az ablakon találhatóak hanem a kasznin is, gondolom vízkő lehet, na ezt hogy tudom eltávolítani?

2014. ápr. 19. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Polírozással. Ha autó samponnal nem jön le.
2014. ápr. 19. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:

csak rászáradt a mosófolyadék, samponos vízzel simán lejön...

az ablakot meg ablakpucolóval pucold le.....

2014. ápr. 19. 11:13
 3/6 szelepke ***** válasza:
Kedves kérdező,biztos hogy ablakmosó folyadék van a tartályban? A kék ugyanis nálam sötétebb szokott lenni a pirosnál..
2014. ápr. 19. 11:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó:

Biztos az van, téli ráadásul.És nem első alkalommal működött, csak most az volt a szitu, hogy álló helyzetben történt és eléggé fel volt már melegedve a motorháztető is, gondolom ez lehet, mert eddig nem hagyott nyomot.Ráadásul mire végeztem a beállítással a teteje is szélvédőmosós volt az autónak de ott nincs ilyen nyom.

2014. ápr. 19. 11:30
 5/6 szelepke ***** válasza:
Szerintem pont úgy néz ki a gépháztetőd,mintha tök vizes lenne,ahol pedig már száraz,szépen mattul vissza..
2014. ápr. 19. 11:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen úgy néz ki, de teljesen száraz, ráadásul tegnap csinálgattam a dolgot, gondoltam majd ha kiszárad eltűnik, de nem, és nem tudtam leszedni, autó samponom meg nincs jelenleg itthon.De ezentúl elviszem inkább normális mosóba mert borzasztó ez a vízkő ami megmarad cseppekben itt ott az autón meg az ablakokon.
2014. ápr. 19. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!