Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az Opel...

Mi a véleményetek az Opel Insignia-ról? Mennyire jó autó?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek az Opel Insignia-ról ?

Mennyire jó autó ?

2014. ápr. 18. 16:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én Opel napokon ültem egy Insigniában. Háát a felhasznált anyagoktól és egy két megoldástól nem estem hanyatt ( pl bőr kormányban gagyi műanyag betétek...) amúgy szerintem szép autó. Hátul én is egy kicsit szűkösnek éreztem a ~190 centimmel, de ez a formával jár.

A műszaki dolgokat már leírták előttem.

2014. ápr. 19. 00:24
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

"Meg az Opel Astra micsoda?"

"Astra" alatt nem csak az első generációs 90-es évek elején gyártott fapados F Astrák értendőek ám!

Nekem sem a legújabb van, már 9 éves, de tele van olyan műszaki megoldásokkal, ami leginkább csak a prémium kategóriára jellemző. Pl adaptív kanyarkövető bixenon fényszórók, IDS+ (Interactive Driving System) futómű, elektronikus lengéscsillapítás vezérléssel, bőr belső, 10 légzsák, stb... A legendásan megbízható nyomatékból csillagos ötös Isuzu motor pedig szerintem fürgén mozgatja az 1,3 tonnás kasznit. Wartburgnak egyáltalán nem nevezném már az Astrát sem.

Insignia nálunk a cégnél van. Szerintem kényelmes és jó autó. Nem szabad túlzott elvárásokkal lenni vele szemben. Ez nem egy 80 milliós luxusautó, csak egy átlagos felső kategóriás. Abban pedig szerintem nem rossz.

Ami miatt nekem személy szerint nem tetszik, hogy olyan nagy bumszli formája van. Emiatt nem cserélném el az Astrámra. De ez csak a személyes szubjektív véleményem. Van akinek meg pont az ilyen autók jönnek be. :)

2014. ápr. 19. 09:53
 13/20 anonim ***** válasza:
36%
Utolsóhoz annyit hozzátennék, hogy az insignia az középkategóriás, nem felső
2014. ápr. 19. 10:10
 14/20 anonim ***** válasza:
46%

Utolsótól annyit kérdeznék, hogy akkor az Opelnál házon belül mi a jelenleg gyártott felsőbb kategóriás autó?

Valahol az Astráról is azt olvastam hogy "középkategória". Ezen meg is lepődtem. De az Insignia legalább eggyel magasabb kategóriát képvisel. Akkor azt minek hívjam? Ha már ennyire szőrszálhasogatóak akarunk lenni...

Egyébként sejtettem, hogy valakinek piszkálni fogja a csőrét ez a szó és bele fog kötni. A Wikipedián "nagy csalási autónak" írják.

2014. ápr. 19. 10:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem márkán belül kell nézni. Az insignia az középkategóriás, mint a passat,mondeo,avensis
2014. ápr. 19. 10:24
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Astra és Insignia is közép kategória.Hibái meg minden autónak vannak.(szándékosan)Még a q7 audinak is.Nekem isuzu g astrám van és pöpec kis gép,de egy insignia kombit bevállalnék....Aki meg hibátlant akar venni az vegyen egy Subarut,Isuzut,Honda-t..szóval új japánt.Csak legyen rá pénze.Ja a wartburgos fikázósnak meg itt üzenem,hogy szerintem anno egy wartburgról ő csak álmodozott...tipikusan "sosem volt autóm,meg nem is lesz rá pénzem,de azért megmondom a frankót" eset...:-)
2014. ápr. 21. 07:29
 17/20 anonim ***** válasza:

"Astra és Insignia is közép kategória."

Akkor elnézést, én tudtam rosszul.

2014. ápr. 21. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:
36%

[link]

Rosszul tudja az utolsó elötti, az astra alsó közép, kár helytelen választ leírni.

2014. ápr. 21. 15:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Közép kategóriából van alsó és felső.Az Astra alsó,az Insignia felső.De attól az még KÖZÉP kategória! kedves előttem szóló.
2014. ápr. 26. 08:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Annyi, hogy hátul ülni 3an szörnyen kényelmetlen plusz a csonagtartója sem túl nagy a kombisnak sem.
2014. nov. 26. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!