Mennyi a többletfogyasztás?
Figyelt kérdés
1.8-as Focus mennyivel eszik többet, ha nem cserélem le a gumikat nyárira? Tudom, hogy havi 1000km alatt nem éri meg lecserélni, de érdekelne, hogy forintosítva kb hogy néz ki a dolog.2014. ápr. 18. 10:08
1/4 anonim válasza:
2-3 decival, fújd túl a gumikat 2-3 tized bárral, és nem lesz gond
2/4 anonim válasza:
Nem a fogyasztás miatt rossz hogy fent hagyod, hanem mert a téligumit nem 40 fokos nyári melegre tervezték, forró nyári napokon rosszabb a tapadása (a gumi nyúlik a melegre), így könnyen baleset lesz.
Egyszerűbb ha veszel használt gumit, vagy 4 évszakosat.
3/4 anonim válasza:
#2: Évi 2-szer cserélgetni nem egyszerűbb, ócska gumit venni nem biztonságosabb, a 4 évszakos már jobb gondolat, a párom is abban gondolkodott, de nem volt a gumisnál, úgyhogy télivel jár mindig. Nem igazán aggódunk, óvatosan vezet. NAGYON óvatosan. Szeret lassan menni. De nem hallottam még, hogy különösebben veszélyes lenne a téli gumi nyáron, inkább csak azt, hogy kopik. Nem optimális, de normál közlekedésre valószínűleg rendben van, én nem vagyok szakértő, ez csak szerény vélemény és extrapoláció.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mentek a zöld praclik.
2014. ápr. 18. 19:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!