Mikor vásároltátok az első autótokat? Milyet? Miért?
a jogsi óta vágytam saját autóra, és az egyetem első évében adódott is egy lehetőség
bátyám 1984-es Ford Sierráját akartam megvenni, de anyámék lebeszéltek róla, meg neki is mondták h ne adja nekem, elvileg túl sokat kellett volna költeni rá, bár sztem nem volt olyan rossz.
Aztán 2012-ben elkezdtem dolgozni, és összeketyegett 3 kiló, amiből rohantam autót venni.
Minél olcsóbb fenntartású, keveset fogyasztó autót akartam, így végül egy 1.0 swift lett, de legalább sok extrás (riasztó, villanyablak, távirányítós központi, ülésfűtés)
2 dolgot bántam meg kissé, az egyik, hogy 3 ajtós, és lehet h inkább 1.3 sedant vettem volna. A másik meg hogy sok apró hibája volt, ami végül elég nagy kiadást jelentett az autó árához viszonyítva. Egy 100-as rászaladt a következő pár hónapban.
Viszont mostmár rendben van, megbízható, és nem adnám el, mert nagyon meg is szerettem.
Jah, és hülyeség hogy swifttel nem lehet csajozni :D
látom, megvan a dogád témája...
az első autóm szuzuki volt, aztán még nyolc szuzuki..ma is az van.
ha mégegy életem lenne, akkor minimum nyolc henger, legalább hat liter, és marhanagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!