Van köztetek valaki, aki másodjára kezdte újra a vezetési tanfolyamot?
A mai volt életem eddigi "legcsodálatosabb" napja, ugyanis sikerült elérnem az ötödik bukásig a forgalmi vizsgákon, ami ugye azt jelentené, hogy mehetek alkalmassági vizsgára. Nekem viszont már sem pénzem, sem időm, sem energiám, kedvem meg aztán a legkevesebb az egészhez. Ezért egyre inkább azon gondolkodom, hogy most majd szépen elvégzem az egyetemet (ősszel kezdek), aztán majd utána kiderül, hogyan tovább, egyáltalán szükségem van-e arra a jogosítványra, vagy egyszerűen felülök a biciklire vagy rossz időben a buszra, és ugyanúgy ott vagyok 10-15 perc alatt a város másik felén, mindenféle idegeskedés nélkül... Szerintetek van egyáltalán értelme tovább erőltetni ezt az egészet, vagy hagyjam a fenébe? Csak mert ugye a pénz szempontjából sem mindegy, hát még a sok kudarcélmény miatt...
19/F
Ha már beletoltál egy kalap pénzt, akkor fejezd be. Különben pénzkidobás volt az egész.
Hány oktatód volt eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!