Milyen karburátor típusok vannak?
Kismotorra (70cc) kell majd 21es karburátor, de nem tudom milyet érdemes venni. PWK, Dellorto stb. több márka is van és azokon belül is több típus dellorto-n pl phbg, phva, phbh,.. nem tudom pontosan a típusokat csak google-ztam.
Annyi hogy nem kell benzintemetős, olyan ami orrán száján folyat, meg benyel 2litert mert attol "jobban megy". De min 21es kell mert a sok levegő erőt ad neki (végsebességet nem) legalábbis én ezt tapasztaltam.
Visszatérve akkor a különböző típusú karturátorokról szeretnék többet megtudni. Pl itt: [link]
Mi az a sok cső (ilyen a 14es dellorto-n nincs) stb. Melyiken miket lehet állítani pluszba, vagy milyen új technológia van.Nem tudom ilyesmikre gondoltam. Jah és különolajzásos legyen, és fontos hogy milyen fogyasztás szempontjából.
Köszönet :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!