Simson s51es kipufogómat át lehetne valahogy alakítani, hogy olyan hangja legyen, mint a rezonátoroknak, pl. egy Vrezonak?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 21:05
1/8 anonim válasza:
gagyirezó hangra hasonlítson? Igen rakj fel egy gagyirezót. De sajnos gagyirezóval gagyisimsonná fog átalakulni.
2/8 A kérdező kommentje:
!!! NEM SZ*R REPEDTFAZÉK HANGOT SZERETNÉK, HANEM REZONÁTOR HANGOT!!! A Vrezo és a gagyirezó között nem kis különbség van...
2014. ápr. 16. 21:48
3/8 anonim válasza:
Tőlem aztán azzal b'szod el a kis nemes simsont amivel akarod. Csak az utcán ne mutatkozz vele:D
4/8 A kérdező kommentje:
:DD
2014. ápr. 16. 22:31
5/8 szerencses85 válasza:
Ez kb. olyan kérdés, mintha azt kérdéznéd, hogy hogy lehet rávenni egy madarat, hogy ugasson. Vegyél egy rezót. A szerkezeti kialakítása miatt van olyan hangjuk.
6/8 anonim válasza:
Azt sajnos csak rezóval tudod megcsinálni. Én is próbáltam más féle hangot adni neki, tettem bele kutyaszart is, minden féle folytást barkácsoltam házilag, de a hang az ugyan az volt, minden variációnál, de viszont néha, halkabb, néha hangosabb volt. Tehát, csak ennyit tudsz vele művelni. A rezónak más a cső kialakítása, meg kúpos a cső és viszaverődik a hang és abból lesz ien 'rezós' nag.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, gondoltam sajnos, rezót azért nem szeretnék, mert sokat járok "terepen", és 1. hogy összetörném sztem, 2. pedig szerintem egy 70-80 ezer Ft értékű motorhoz nem nagyon éri meg a 20 ezer FT-os rezó, meg szerintem nem is érne túl sokat, hiszen gyári hengerem van 40mm-re felfúrva és ennyi, nem 4 felömlős meg ilyesmi...
2014. ápr. 17. 21:33
8/8 anonim válasza:
Ha azt akarod hogy halkabb legyen a motor, akkor tegyél bele sörös dobozt, 3 lyukkal a hátulján, én 200-as szöggel csináltam a lyukakat. És nem is kell barkácsolni semmit, 10 perces munka az egész.
egy ilyet: [link] kettétörz és csak az egyiket teszed bele, jó mélyre, rá a sörösdobozt. A sörös doboznak az a fele mutassot a (képen is látható hangtompító) felé ameiken kiittad belőle a sört. Nem mindegy milyen irányba mutat. Sok szerencsét hozzá. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!