Milyen szemelyautót ajanlanatok tréler huzashoz?
Személygépkocsival szeretnek trélert is vontatni ... Nem túl sűrűn havonta 2-3 alkalommal ... Szóval olyan autó kene ami a hétköznapokban is használható ... 1millio környékén nézegettem az autókat ... Nagyon megtetszett az 5 ős BMW régebbi verzioi... 528i nek jo is lenne az osszsuly ön súly aránya hogy vontatni lehessen vele egy 1500 kilós trélert ... Ezen kívül meg a Kia sportage ami jo lenne es néztem ....
Szóval mit ajanlanatok tréler húzás ra ? Illetve mi a vélemény a fej említett 2 autóról ?
Lehet rosszul tudom, de egy 528-cal nem nagyon fogsz legálisan 1,5 tonnás trélert húzni.
Ha mindenképp trélerezni akarsz akkor szerintem inkább valami dízelt kellene nézned.
528 csak azért került listára mert tetszik :D
Bele akarok férni sima b katba ... Azért kell 1500 ontomegu autó aminek 2000kg az ossztomege ... Mert akkor tudtommal vontathatok 1,5 tonna ossztomegu trélert ..
Miért válaszol az aki nem tudja a vontatásra vonatkozó jogszabályokat? Én egy Astra F-el húzkodom legálisan az 1300kg össztömegű trélert...
Ha érdekel az erre vonatkozó jogszabály akkor írj üzenetet nincs kedvem itt veszekedni.. :)
"Miért válaszol az aki nem tudja a vontatásra vonatkozó jogszabályokat? Én egy Astra F-el húzkodom legálisan az 1300kg össztömegű trélert... "
Azért megnézném, hogy ezt hogy hozod össze legálisan a 6/1990-es köhém rendelet 21. §-ának megfelelően. Attól, hogy pl én sem írom ki minden válaszhoz a rá vonatkozó jogszabályt, még nem azt jelenti, hogy nem is tudom :D
Azért mert tudod a jogszabályt az még nem azt jelenti hogy jól is értelmezted...
Mielőtt én húztam volna trélert az autóval már voltam rendőrségen, NKH-nál és mindenhol zöldet kaptam... azóta állított meg rendőr. És nem tudott belém kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!