Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen szemelyautót ajanlanato...

Milyen szemelyautót ajanlanatok tréler huzashoz?

Figyelt kérdés

Személygépkocsival szeretnek trélert is vontatni ... Nem túl sűrűn havonta 2-3 alkalommal ... Szóval olyan autó kene ami a hétköznapokban is használható ... 1millio környékén nézegettem az autókat ... Nagyon megtetszett az 5 ős BMW régebbi verzioi... 528i nek jo is lenne az osszsuly ön súly aránya hogy vontatni lehessen vele egy 1500 kilós trélert ... Ezen kívül meg a Kia sportage ami jo lenne es néztem ....

Szóval mit ajanlanatok tréler húzás ra ? Illetve mi a vélemény a fej említett 2 autóról ?

2014. ápr. 16. 16:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Lehet rosszul tudom, de egy 528-cal nem nagyon fogsz legálisan 1,5 tonnás trélert húzni.

Ha mindenképp trélerezni akarsz akkor szerintem inkább valami dízelt kellene nézned.

2014. ápr. 16. 16:54
 2/24 anonim ***** válasza:
Erre a célra 1.5 tonnánál bőven nehezebb autót választanék. Egy terepjárót, vagy SUV-ot 2tonna körül.
2014. ápr. 16. 18:15
 3/24 anonim ***** válasza:
azt tudom, hogy a VW Sharan 1.9 tdi húzhat 2 tonnát és tökéletesen meg is felel a célnak. én biztos ezt választanám.
2014. ápr. 16. 18:19
 4/24 A kérdező kommentje:

528 csak azért került listára mert tetszik :D

Bele akarok férni sima b katba ... Azért kell 1500 ontomegu autó aminek 2000kg az ossztomege ... Mert akkor tudtommal vontathatok 1,5 tonna ossztomegu trélert ..

2014. ápr. 16. 18:23
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
Kétlem, hogy a Sharan húzhatna 2 tonnát.
2014. ápr. 16. 18:24
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem akarok hivatás szeruen trelerezni .. Csak magamnak meg esetleg ismerősnek ..
2014. ápr. 16. 18:24
 7/24 anonim ***** válasza:

Miért válaszol az aki nem tudja a vontatásra vonatkozó jogszabályokat? Én egy Astra F-el húzkodom legálisan az 1300kg össztömegű trélert...

Ha érdekel az erre vonatkozó jogszabály akkor írj üzenetet nincs kedvem itt veszekedni.. :)

2014. ápr. 16. 18:36
 8/24 anonim ***** válasza:
Olyan autóval húzhatsz ráfutófékes bruttó 1500 kilós trélert, aminek az össztömege minimum 2000 kg.
2014. ápr. 16. 18:38
 9/24 anonim ***** válasza:

"Miért válaszol az aki nem tudja a vontatásra vonatkozó jogszabályokat? Én egy Astra F-el húzkodom legálisan az 1300kg össztömegű trélert... "

Azért megnézném, hogy ezt hogy hozod össze legálisan a 6/1990-es köhém rendelet 21. §-ának megfelelően. Attól, hogy pl én sem írom ki minden válaszhoz a rá vonatkozó jogszabályt, még nem azt jelenti, hogy nem is tudom :D

2014. ápr. 16. 18:40
 10/24 anonim ***** válasza:

Azért mert tudod a jogszabályt az még nem azt jelenti hogy jól is értelmezted...

Mielőtt én húztam volna trélert az autóval már voltam rendőrségen, NKH-nál és mindenhol zöldet kaptam... azóta állított meg rendőr. És nem tudott belém kötni.

2014. ápr. 16. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!