Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen érzések voltak benned,...

Milyen érzések voltak benned, mikor megvetted az első Saját autódat?

Figyelt kérdés

Én ma hoztam el, igaz a jogsim még készül, de fel vagyok dobva, mondhatjuk boldog vagyok.

Neked milyen volt? :)

2014. ápr. 15. 20:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szarul. Hogy csak egy másfél milliós szarra tellett. Mikor más büdös köcsög 30-40 milliós kocsikkal mászkál. Már 18-20 évesen, mert jó családba született.
2014. ápr. 15. 23:30
 12/16 Beviz Elek ***** válasza:

Remélem ez csak valamiféle poén akart lenni és én nem értettem.

2014. ápr. 16. 08:22
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom hogy vagy vele, de nekem 300ezer volt, ezért is januártól dolgoztam, gyűjtögettem

19 vagyok.

2014. ápr. 16. 08:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Majdnem lepisiltem a bokamat oromomben.

Mar lassan 4 eve hajtom, de meg mindig elmosolyodok neha vezetes kozben. Mikor reggel megyek fele es ha ugy esik ra a feny teljesen elerzekenyulok.

2014. ápr. 16. 22:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi lenne ezen poén? Sztem rohadtul nem vicces. Tegnap is pl. láttam egy vadonatúj VW Psssat kombit, fehér, napfénytető, 18-as Kansas felnik... B oszloptól sötétített ablakok... A szívem szakadt meg a kb. 12 milliós autó láttán. Kedvem lett volna felgyújtani az enyémet a francba. Csakhogy akkor még ez se lenne, az itt a gáz.
2014. ápr. 16. 22:58
 16/16 anonim ***** válasza:
boccs, panorámatető.....
2014. ápr. 16. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!