Opel Tigrához hasonló sport autók olcsón?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen kisebb szép kinézetű sport autót venni, ami hasonlít az Opel tigrához árban. Nem kell, hogy külsőre hasonlítson, de árban ilyen 200-500eFt értékben (használtan természetesen)lenne a jó. És persze nem kell, hogy Opel legyen, csak azért hoztam fel, mert Ő az ami olcsó és sportos a kialakítása.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 15. 18:51
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, jöhetnek még ha vannak. Közben Én is nézelődöm. Mindenkinek ment a "zöld kéz" eddig. (Azért ez a Skoda 110R Coupe kicsit túlzás. :D Azért ennél kicsit "modernebb" kialakításra gondoltam)
2014. ápr. 16. 13:04
12/12 anonim válasza:
nem nőies a tigra, egyszerűen kis sportautó. hasonló méretben nehéz lesz jobbat találni...
nekem is az van, megy mint a veszedelem. kicsi, dögös, szélsebes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!