Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan adjak jobb hangot az...

Pedrin kérdése:

Hogyan adjak jobb hangot az autómnak?

Figyelt kérdés

Hyundai Accent LS 97-es 1.4-es 4 hengeres soros benzines.

A kipufogó kilyukasztásával ne terheljetek :D

2014. ápr. 15. 16:48
 1/8 anonim válasza:
Vegyél egy jobb autót.
2014. ápr. 15. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
2.0 motor?
2014. ápr. 15. 16:50
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítő választ, humoros vagy.. majd ha lejárt a műszaki akkor veszek jobbat
2014. ápr. 15. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:

tegyél egy kártyát a kerékhez :)

de most komolyan, nagyobb lesz a bré ha hangosabb lesz a járgány? Az emberek többsége csak ki fog röhögni, mert gagyi kocsid van, de próbálsz gizdázni vele.

Mielőtt félreértesz, a gagyizás alatt most nem a kocsit fikázom, hanem arra gondolok, hogy egy igazi sportkocsihoz közel sincs. Olyan mint amikor egy jó kerékpárral akarnál motorhoz hasonló hangot kiadni a fent említett kártyatrükkel.

A különbség, hogy a bringás verzió gyerekkoromban jó poén volt. Ez a hangerőnövelős hülyeség viszont ma már égő.

2014. ápr. 15. 16:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ. :) Tudom hogy nem a legjobb autó, de már hamarosan beújítok.
2014. ápr. 15. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Sport légszűrő és egy konkrétan erre az autóra behangolt komplett kipufogórendszer. Van egy pár cég aki kimondottan ezzel foglalkozik.
2014. ápr. 15. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
Hangot? Németországban dolgozom, s a minap elment mellettem egy járgány. Megfigyelni sajna nem volt időm, csak az tűnt fel, hogy az abroncsok súrlódási zaján kívül semmi egyebet nem hallottam. Na, olyan kocsira gyúrjál, ne olyanra, ami hangosabb az átlagnál.
2014. ápr. 15. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:

az elektromos kocsik, nah azoknak jó hangja van :) 2 féle kocsit is láttam.

elektromos kacsa, elektromos trabant. Meg se hallod :) az igen!

2014. ápr. 15. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!