Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a jobb, Yamaha DT 125...

Melyik a jobb, Yamaha DT 125 vagy Yamaha WR 125?

Figyelt kérdés
A wr azért tetszik mert négyütemű de a dt azért csak pörgősebb, de mégis mekkora a különbség teljesítményben? Tapasztalat?

2014. ápr. 8. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
nagy, nagyon nagy... a 2t legalább 2x olyan erős mint a 4t, pörgősebbnek nem mondanám, mindkettő 10-12 ezerig forog, csak a 2 ütemű máshogy szól
2014. ápr. 8. 20:32
 2/4 anonim válasza:
450ccm alatt a négyütemű felejtős szerintem,jó a hangja és ha karban van tartva tartósabb is,de ilyen kis köbcentinél nagyon gyenge,a dt sem egy erőgép pedig az 2T hát még egy 4T akkor....ha mindenképp 125ös kategóriában gondolkozol inkább ajánlanám az apriliat rx-et például vagy tuareg,honda crm,de egy lámpásított cross az igazi bár nem tudom hogy rendszámosan akarod-e használni vagy sem.mindenestere csakis 2T-ben gondolkozz 125ccmnél. :)
2014. ápr. 8. 21:11
 3/4 A kérdező kommentje:
jaja értem, aprilia nemolyan szimpatikus, a ktm 125 exc tetszik még csak az nagyon drága, de még várom az ötleteket :)
2014. ápr. 10. 17:03
 4/4 anonim válasza:
a dt 125 egy borzasztó nagy nyomatékú motor...és igen valóban 2x-szer erősebb is
2014. ápr. 20. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!