A téli gumi ilyen időben nagyon para?
Figyelt kérdés
kb. 3mm-es a téli gumim, 800 km autópálya bevállalható vele, vagy az első 120-as kanyarban elszállok?2014. ápr. 14. 21:36
1/7 anonim válasza:
Nem szállsz el vele. Az előző nyarat (és a mostani telet is) téli készlettel csináltam végig, mert nem volt keret nyári gumikra. Alig 50 ezret mentem vele, de egyszer se szálltam el, és nem is koptak nullára (csak majdnem) a gumik.
2/7 anonim válasza:
Beválalható de ne száguldozz vele.Kanyarokba inkább a nyugottabb biztonságosabb tempót válaszd.Nagy melegbe túlmelegedhet és jóval rosszabbul tapad a nyárinál.Ugyhogy lehet használni de óvatosabban kell vele járni.
3/7 anonim válasza:
Szerintem meg sokkal jobban tapad a nyárinál, és ezért hamar eléri majd azt az 1.6 mm-es határt...
4/7 anonim válasza:
még nincs 40 fok, simán bevállalható, de azért ne 120-al kanyarodj...
5/7 anonim válasza:
nekem hatul vannak teli gumik. profilmelysege 2mm es sosem szalltam el vele. elore tegyel nyarit (hajtott kerek)
tobb ezer kmt megyek vele es nem ertem mit parazol par szaz kmen
6/7 anonim válasza:
Évek óta egy garnitúra gumit használok az pedig téli. Nem szálltam el vele se nyáron a 40 fokban, se télen a -10-ben. Pár ezer km-t bele lehet abba még tenni.
7/7 anonim válasza:
Igazán csak vészfékezésnél lehet gáz, hogy hosszabb a fékút vele. Kanyarban óvatosan, és esetleg egy kicsit tarts nagyobb követési távolságot! Óvatosan el lehet járni vele. 800 km az semmi neki, nem fog ezalatt lekopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!