Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A téli gumi ilyen időben...

A téli gumi ilyen időben nagyon para?

Figyelt kérdés
kb. 3mm-es a téli gumim, 800 km autópálya bevállalható vele, vagy az első 120-as kanyarban elszállok?
2014. ápr. 14. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem szállsz el vele. Az előző nyarat (és a mostani telet is) téli készlettel csináltam végig, mert nem volt keret nyári gumikra. Alig 50 ezret mentem vele, de egyszer se szálltam el, és nem is koptak nullára (csak majdnem) a gumik.
2014. ápr. 14. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Beválalható de ne száguldozz vele.Kanyarokba inkább a nyugottabb biztonságosabb tempót válaszd.Nagy melegbe túlmelegedhet és jóval rosszabbul tapad a nyárinál.Ugyhogy lehet használni de óvatosabban kell vele járni.
2014. ápr. 14. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem meg sokkal jobban tapad a nyárinál, és ezért hamar eléri majd azt az 1.6 mm-es határt...
2014. ápr. 14. 23:28
 4/7 anonim ***** válasza:
még nincs 40 fok, simán bevállalható, de azért ne 120-al kanyarodj...
2014. ápr. 15. 01:04
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem hatul vannak teli gumik. profilmelysege 2mm es sosem szalltam el vele. elore tegyel nyarit (hajtott kerek)

tobb ezer kmt megyek vele es nem ertem mit parazol par szaz kmen

2014. ápr. 15. 07:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Évek óta egy garnitúra gumit használok az pedig téli. Nem szálltam el vele se nyáron a 40 fokban, se télen a -10-ben. Pár ezer km-t bele lehet abba még tenni.
2014. ápr. 15. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazán csak vészfékezésnél lehet gáz, hogy hosszabb a fékút vele. Kanyarban óvatosan, és esetleg egy kicsit tarts nagyobb követési távolságot! Óvatosan el lehet járni vele. 800 km az semmi neki, nem fog ezalatt lekopni.
2014. ápr. 15. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!