Mit ajánlotok első autónak? 700-800 ezerből?
Nem astra vagy swift vagy focus! olyan amibe beférünk négyen, a sofőrnek nagy helye legyen.
Motor 110le legyen minimum, bezin vagy dízel nem számít, fogyasztás max 15liter, használnám autópályán néha iskolába járni, de főleg élményautónak. Kézi váltóval
Max 700-800 e.ft
Néztem calibrát 16v, 1.9-es tdi golfot, passatot, seat leont 1.9 tdi, 100as audit v6-ost, de egyszerűen akkora a választék hogy nem tudok dönteni
A B Vectra téyleg jó autó, de azért a "városban 6 liter alatt megvan" az nem teljesen igaz azért :)
Ezekből amugy vannak jó kis 2.5-ös verziók is, na azok már elég szépen mennek. Az német 1.6-os benzines konstrukció nekem nem igazán tetszik, mert az átlagosan használt fordulatszám tartományban pont van egy kis "völgy" a nyomatékgörbén, ami elég zavaró, bár magas fordulaton ez is szépen húz. Esetleg ott van a 2 literes benzines is, az már erősebb.
Én is rühellem az opelokat, suzukikat meg a fordokat is.
Ilyesmi elvárásaim voltak mint neked, én vettem egy 96-os A4 1,6 benzint.
7 literből kijövök.
Elso auto?
Igazabol egy kicsi autoval jobb kezdeni mely kello rutin es tapasztalatod lessz.
Fiat punto 170-200.000 kozott mar kapsz is.
Egy ev elteltevel eladod vagy a roncstelepre viszed igazabol mindegy:)
Masodik auto:
Itt megfontolas targya ,hogy mennyi az a penz havonta amit a kocsidra szeretnel kolteni uzamanyag es olaj stb.
-Keves fogyasztas
-nagy hely igeny
-kezi valto
-sokszor autora szegezett tekintet
-nem borsos ar
450.000 kezdodik
kicsit maffiozo auto
mercedes c osztaly
a w202 korszakbol
PERSZE ONNANTOL KERDES HOGY MILYEN A VEZETESI STILUSOD MERT :::
C180:
-122 pacival 1.8 magyar utakra megfelelo elvaras.
Nem sportos vezetonek ajänlott ,mert ez nyugdijas auto.
Ugyan tud menni kello sebesseggel ,de akkor csak a csekket lehet fizetni ami nem nagy biznisz.
c200 es attol fejebb:
-sportos megy mint a szel foleg ha van benne komplessor.
Sikerult jo peldanyt akkor csak egyszer kell az evben kinyitni a motorhaztetot,olajcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!