Mit ajánlotok első autónak? 700-800 ezerből?
Nem astra vagy swift vagy focus! olyan amibe beférünk négyen, a sofőrnek nagy helye legyen.
Motor 110le legyen minimum, bezin vagy dízel nem számít, fogyasztás max 15liter, használnám autópályán néha iskolába járni, de főleg élményautónak. Kézi váltóval
Max 700-800 e.ft
Néztem calibrát 16v, 1.9-es tdi golfot, passatot, seat leont 1.9 tdi, 100as audit v6-ost, de egyszerűen akkora a választék hogy nem tudok dönteni
Köszönöm a válaszokat, nem azért nem szeretnék focust, astrát vagy swiftet mert kicsinek látom hanem mert nem tetszenek, amúgy nem kell kényelmesen elférni mentünk már swiftel 5en úgy hogy félig az ablakon lógtam ki hogy beférjünk, na az élmény volt.
Igazából egy jó hármas vagy négyes meg felene az igényeimnek kis ültetéssel szép felnikkel szélesítéssel, semmi hangos kipufogó mielőtt valaki félreértené, 1.9-es világjáró dízellel, igazából van a családban common rail toyota kettő is (avensis, hiace) és egy 1.9-es tdi transporter, és valahogy annak a motornak a karakterisztikája jobban megfog mint a toyotának (bár az is nagyon jó) ezért is néztem golfot, erről írnátok tapasztalatokat? habár eddig nem sok rosszat hallottam róluk
Megvédeném Macilacit, ha ő a 47-es, szerintem csak nem működik a W-je. De megvédeném a Bmw fanokat (akik ízig vérig azok), vannak még 20 évesen is makulátlan állapotú Bmw-k, és itt egy kicsit szívnám a vérét a japánosoknak, a keleti autókból a hasonló sportosabb gépeket meg inkább le szokták lakni, vagy széttuningolni és alig találni belőlük épkézláb példányt 15 évesen. Legalábbis őszinte sajnálatomra nem sok eredeti állapotban megőrzött sportgépet láttam.
A pontokat meg figyeljétek :)
Még valami! Azoknak üzenem akik az összes válaszadók válaszát negatívólja,ennyijük legyen több sose!
Mellesleg nagyon unatkozhattok ,ha ez szórakoztat benneteket.
Itt se leszek tul nepszeru mivel nekem 2 evvel ezelottig csak francia autoim voltak (sok fele) es tovabbra is kedvelem oket en franciat irok le parat:
-Citroen Xantia II 3.0 v6 Activa (kombiba is van), mivel irtad a 15-os fogyasztas abba siman belefer meg varosban is igaz nem kitaposva a belet.
Hely van benne boven es meg nagyon kenyelmes is.
A nagy motor miatt nagyon lent van az aruk, viszont az alapfelszereltsege is tobb mint jo.
192le, kezi valto es az aktiv futomu nagyon jo kombinacio.
Ha jo gumik vannak rajta az ember lef.ossa a bokajat a szerpentinen...
-Citroen Xsara VTS (3ajtos, 2.0, 167le) hely van benne mi nem egyszer mentunk vele kulfoldre vele 4-en plussz csomagok (en nem vagyok kis darab). Egy tipus betegsege van az a torzios hatsofutomu (bontott 50e korul, felujitott kb 70-90e ft). A fogyasztasa normalisan 9 korul de ha utod akkor is 15 kornyeken megall.
-Citroen Xsara Break 2.0 16v (kombi 136le 2.0), ugyaz az vonatkozik ra mint a VTS-re csak ebbol senki nem nez ki semmit menet teljesitmenyre, csak a hozzaertok tudjak mivel dolguk (nagyon fekek vannak rajta mint az 1.6-on).
Kenyelmes, nagy a csomagter,stb.
Es itt jegyeznem meg,hogy engem soha nem hagyott ott egy francia auto sem az ut szelen pedig volt 1.0-3.0-ig es dizelbol pedig 1.5, 1.9 szivo D, 1.4-1.6-2.0 HDi.
Voltak apro problemak de melyik hasznalt autoval nincs....
ford scorpio 2800 cm3.
az is elmegy 15 l ből .
Helló én ezeket ajánlom
Alfa Romeo 156 SW 1.6 16v TS
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Audi A4 1.6
Audi A4 1.9 TDi
Bmw 318i E36
Bmw 318 TDS E36
Bmw 523i E39
Bmw 525 TDS E39
Citroen Xantia 2 2.0 HDi
Citroen Xsara 1.6i SX
Citroen Xsara 2.0 HDI SX
Citroen C5 1.8 X
Ford Mondeo 1.8 16v
Ford Mondeo 1.8 TDi
Mazda 626 2.0 GLX
Mercedes-Benz C 180
Mitsubishi Carisma 1.6 16v
Mitsubishi Carisma 1.9 TD
Mitsubishi Galant 2.0 TDi
Nissan Primera 1.6
Nissan Primera 2.0 TD
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Vectra B 2.0 16v
Opel Omega B 2.0i 16v
Opel Omega B 2.5 TD
Peugeot 406 1.8 16v
Renault Megane 1.6 16v
Renault Megane 1.9 dci
Renault Laguna 1.6 16v
Renault Laguna 2.0 16v
Renault Safrane 2.0i
Renault Safrane 3.0 v6
Skoda Octavia 1.6 GLX
Toyota Carina E 1.6 16v
Volvo S40 1.8 16v
Volvo S40 2.0 16v
Volvo S40 1.9 TD
Volvo V40 1.6 16v
Volkswagen Golf 4 1.6 16v
Volkswagen Golf 4 1.9 TDi
Volkswagen Bora 1.6 16v
Volkswagen Passat 4 1.6
Volkswagen Passat 4 1.9 TDi
ezek közül biztos meg találod a neked tetsző autót további jó keresést és vásárlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!