Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik lenne hűségesebb...

Melyik lenne hűségesebb társam? Cél a megbízhatóság és hosszú távú működés.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a kilométer tájékoztató jellegű. Mindhárom autó közel azonos állapotú és mindhárom rozsdamentes.

Arra lennék kíváncsi, hogy melyik autóval kellene látogatnom ritkábban a szerelőket. TAPASZTALATOK szerint melyik jobb vétel. Tehát a korhoz viszonyított elvárható minőség érdekel. Ára ugyanannyi mindegyiknek. Köszönöm a válaszokat!

Skoda Felícia 15 éves (68le) 150.000 km

Opel Astra 18 éves (60le) 260.000 km

Ford Mondeo 19 éves (90le) ??? km

2014. ápr. 14. 07:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztos hogy előbb utóbb mindháromnál lenne valami ami miatt szerelőhöz kellene menned, mert nincs tökéletes gépezet. És ezek már nem uj autók biztos hogy kifog jönni valami baja mindnek. Én az Opelt választanám a három közül mert nagyon sok ilyet látni még az utakon cirkálni szóval alkatrészből sem lenne hiány mert tele vannak a hirdetések ezekkel az autókkal. De én elfogult vagyok ilyen téren az Opelekkel. Nem mondom hogy a másik 2 kocsi nem jó, csak nekünk is van 2 a családban és jól szuperálnak pedig az egyiket már csak a festék tartja össze
2014. ápr. 14. 08:05
 2/9 anonim ***** válasza:
A Mondeo talán egy picit más méretkategória, mint az Astra és a Felicia.
2014. ápr. 14. 16:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Nyilván a Mondeo Középkategória, a másik kettő meg alsó közép. Nem is ez volt a kérdés. A kategória besorolás korántsem határozza meg a megbízhatóságot.
2014. ápr. 14. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Még egy szavazat az opelre.
2014. ápr. 14. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:

"A kategória besorolás korántsem határozza meg a megbízhatóságot."

Nagyobb méret, nagyobb tömeg, drágább alkatrészek, nagyobb értékvesztés... sok esetben kevés ráfordítás. Elég sok elhanyagolt Mondeot látni, részben ezért is.

2014. ápr. 14. 19:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, erről az oldalról nem közelítettem meg a kérdést még. Köszi.
2014. ápr. 14. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:

egy haveromnak volt egy 96-os mondeoja

1 évig használta, aztán valami 300.000et kellett volna rá költeni, hogy átmenjen műszakin (közel ennyiért vette az autót)

2014. ápr. 18. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Inkább az Astra. Egyébként amelyik jobb állapotú
2014. ápr. 18. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért a régi fordokhoz általában nem drága az alkatrész. Kb. Lada Samara árban vannak a cuccok. Csak az a baj, hogy, a Ford egy olcsított szemétdomb. Hiába német gyártmány, Kínai minőség. Hihetetlen hibái vannak. Pl. átrozsdásodik a fagydugó, és spriccel ki a hűtővíz. Leszakad a vezérműszíj és beveri a szelepeket. Keresztbe fordul és megszorul a szar kúpgörgős csapágy az első felfüggesztésben. Eltörik a hátsó hosszlengőkar. Szóval hihetetlen egy szar egy szemétdomb, legalábbis a 20 éves korosztály, amit a postoló kinézett magának. El lehet velük járkálni, meg minden, de a szerelgetést nem lehet megúszni.
2014. ápr. 18. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!