Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen CD-MP3as fejegységet...

Milyen CD-MP3as fejegységet vegyek 15000-ért?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 13:48
 1/5 dirtboy ***** válasza:

15ért semmilyent vagy használtat

pótold ki kicsit aztán egy fokkal értelmesebbet is kapsz ami már hallott rca csatlakozóról is,felüláteresztőről,alul áteresztőről stb ről.

pl

[link]

[link]

[link]

ezek még mindig alja kategória de gyári cuccokhoz megfelel,ha később viszont szeretnél egy jó kis autóhifit akkor most pénzkidobás lesz az olcsó fej.

2014. ápr. 13. 14:07
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi akkor amit írtál linket szerintem a pioneer lessz
2014. ápr. 13. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Van nekem egy Sony Xplod cdx gt 25,12000 forintert a tied lehet,Polo 6n bol szereltem ki,mert mikor eladtam a vevo kialkudta az arat,es igy kiszedtem,es az azutani kocsiban volt,es nem volt ertelme piszkalgatni.Ha gondolod irj privatban
2014. ápr. 13. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Vigyázz!!!

CD-MP3-as fejegységet szeretnél és a belinkelt fejegységek egyike sem játssza a CD-ket!

2014. ápr. 13. 16:58
 5/5 dirtboy ***** válasza:

ez igaz,egyik sem játszik CD-t,szándékosan nem is néztem hogy játszik e,helyette USB-t néztem és egyéb hasznosabb dolgokat.

hogy miért?

mert a pendrivera több zene fér mint egy cd-re,gyorsabban rakhatod rá a zenét illetve törölheted is róla ami nem kell.

fel lehet hozni a minőséget a minta olvasást de ilyen árkategóriájú fejegységeknél valamint gyári cuccokkal ez értelmetlen lenne.

szóval szerintem veheti a kérdező nyugodtan ezek valamelyikét vagy hasonló tudású fejet, nem gond ha nem fog CD-t fogadni,ott a pendrive.

2014. ápr. 13. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!