Milyen CD-MP3as fejegységet vegyek 15000-ért?
15ért semmilyent vagy használtat
pótold ki kicsit aztán egy fokkal értelmesebbet is kapsz ami már hallott rca csatlakozóról is,felüláteresztőről,alul áteresztőről stb ről.
pl
ezek még mindig alja kategória de gyári cuccokhoz megfelel,ha később viszont szeretnél egy jó kis autóhifit akkor most pénzkidobás lesz az olcsó fej.
Vigyázz!!!
CD-MP3-as fejegységet szeretnél és a belinkelt fejegységek egyike sem játssza a CD-ket!
ez igaz,egyik sem játszik CD-t,szándékosan nem is néztem hogy játszik e,helyette USB-t néztem és egyéb hasznosabb dolgokat.
hogy miért?
mert a pendrivera több zene fér mint egy cd-re,gyorsabban rakhatod rá a zenét illetve törölheted is róla ami nem kell.
fel lehet hozni a minőséget a minta olvasást de ilyen árkategóriájú fejegységeknél valamint gyári cuccokkal ez értelmetlen lenne.
szóval szerintem veheti a kérdező nyugodtan ezek valamelyikét vagy hasonló tudású fejet, nem gond ha nem fog CD-t fogadni,ott a pendrive.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!