Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Merjek rizikózni?

Merjek rizikózni?

Figyelt kérdés

Van egy autó, lengyel rendszámos.

Kb a lakhelyemtől 40 km-re van, és haza kellene hozni.

Trélerezni nem szeretnék, két lehetőségen gondolkodom.

1; Hazajövök vele a lábán, és ha leintenek elkezdek valamit habricsolni, a rendőrök úgyse tudnak lengyelül.

2; Édesapám megy előttem az ő autójával, én meg 100-150 méterre mögötte.

Szállított már valaki így autót?

2014. ápr. 13. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Merj, én biztos hogy nem trélereznék, 40km nem sok, lehoznám a lábán, nem sok az esélye hogy pont leintenek. Lehet pont azért nem fognak leinteni, mert lengyel rendszám, és azt fogják hinni hogy lengyel vagy, tehát nem értesz magyarul.
2014. ápr. 13. 12:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen ilyesmire gondolok én is.

Köszi

2014. ápr. 13. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Én berizikóznám. Úgyis le kell menni egy autóval, visszafele 2-vel jönnétek. Apád megy elöl egy jó km-rel és ha közúti igazoltatást lát rádcsörög te meg lefordulsz és kész.
2014. ápr. 13. 12:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Pontosabban 33,5 km.

Nem tartom soknak, lehet ez lesz.

Az a gond, hogy a közelünkben levő tréleres ott kezdi, hogy 15ezer forint 50 km-es határon belül.

Ha csak át kell vinni a szomszédba, akkor is 15ezret kér el, szóval ezt hanyagolnám.

2014. ápr. 13. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem vidd csak a talpan.

En januarban athaladtam egesz Magyarorszagon ami kb 420km,nemet sarga rendszammal,amirol mindenki tudja,hogy tilos,el is haladtam vagy 4-5 rendorauto mellet,de nem allitottak meg,persze a hatarnal aztan megbuntettek es levettek a rendszamaimat,de az mar mas teszta.

2014. ápr. 13. 13:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Ismerősöm németből hozza befelé az Audikat, autópályán félreállították, levették a rendszámát, hazáig (170km hosszan) taposta neki 180-nal :D

Nem állították meg...

2014. ápr. 13. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Felvezetéssel simán. Ha útonállók vannak, a papa kiáll nekik, és adja az értetlent, hogy "dehát intett, hogy álljak ki, nem? nem nekem? csak a szunyogokat hessegette? ja, akkor bocsi..." te meg közben szépen elhúzol mellettük. :)

De szerintem sem valószínű, hogy a lengyel rendszámra bárki is rágerjedne. Abban nincsen nekik pénz.

2014. ápr. 14. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!