Merjek rizikózni?
Van egy autó, lengyel rendszámos.
Kb a lakhelyemtől 40 km-re van, és haza kellene hozni.
Trélerezni nem szeretnék, két lehetőségen gondolkodom.
1; Hazajövök vele a lábán, és ha leintenek elkezdek valamit habricsolni, a rendőrök úgyse tudnak lengyelül.
2; Édesapám megy előttem az ő autójával, én meg 100-150 méterre mögötte.
Szállított már valaki így autót?
Igen ilyesmire gondolok én is.
Köszi
Pontosabban 33,5 km.
Nem tartom soknak, lehet ez lesz.
Az a gond, hogy a közelünkben levő tréleres ott kezdi, hogy 15ezer forint 50 km-es határon belül.
Ha csak át kell vinni a szomszédba, akkor is 15ezret kér el, szóval ezt hanyagolnám.
Szerintem vidd csak a talpan.
En januarban athaladtam egesz Magyarorszagon ami kb 420km,nemet sarga rendszammal,amirol mindenki tudja,hogy tilos,el is haladtam vagy 4-5 rendorauto mellet,de nem allitottak meg,persze a hatarnal aztan megbuntettek es levettek a rendszamaimat,de az mar mas teszta.
Ismerősöm németből hozza befelé az Audikat, autópályán félreállították, levették a rendszámát, hazáig (170km hosszan) taposta neki 180-nal :D
Nem állították meg...
Felvezetéssel simán. Ha útonállók vannak, a papa kiáll nekik, és adja az értetlent, hogy "dehát intett, hogy álljak ki, nem? nem nekem? csak a szunyogokat hessegette? ja, akkor bocsi..." te meg közben szépen elhúzol mellettük. :)
De szerintem sem valószínű, hogy a lengyel rendszámra bárki is rágerjedne. Abban nincsen nekik pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!