Tudnátok mondani olyan autókat 2 millió forintig amiknek tekintélye van, tiszteletet parancsoló autók?
Na akkor a szokásos irigy-szarkasztikus mondás szerint a kamionosoknak 1 mm lehet a méretük, vagy negatív érték :)
Vegyél egy tankot, na azon még karcolás se lesz, ha átmész valamin. Maximális tisztelet, maximális tűzerő.
"aki azert azt irta h kb ugyanaz mind swiftel, hat sztem azert nem, teljesen mas erzesed van neked is, es maskepp allnak hozzad is."
Én írtam a Swiftet, mert volt szerencsém kipróbálni, viszont S80-as Volvom van. Budapest belvárosában semmi különbséget nem vettem észre, már ami a közkeledést illeti.
Nyilván a kényelem az teljesen már, de ennél a kérdésnél, most nem is ezen van a hangsúly.
Kérdező! Nincs sok gond azzal az S Mercivel! Egy ismerősömnek volt! Nagyon jó autó!!! Csak az pancser volt, mert úgy vette, hogy tartozott közben, csak felakart vágni.
De az autó maga nagyon-nagyon jó. Persze sok pénz fenntartani, elszáll a légrugó, máris 180 ezer meg ilyenek.
Ha tekintélyes autót akarsz, akkor gyalogosan is legyen tekintélyed mikor a szervizben fizetni kell!
Csak akkor vegyél, ha jól állsz anyagilag. De eléggé.. Nem ilyen 100 ezres fizetésekhez való az a Mercedes. Nem is 200, nem is 300.. Márpedig akinek Corsa-ja van, biztos h nem keres félmillát kb. Szóval így lehet hagynod kéne. Mert ehhez tényleg kell pénz. Sokkal drágább hozzá minden sajnos. Én amúgy megértem a kérdezőt, én azonnal nagyobb autóval kezdtem, a büdös életbe nem kéne Swift meg Corsa méretű kis autó, mert én is láttam már durva dolgokat. Úgyhogy 100%-osan igaza van. Volt pl. hogy újabb ML Mercedes várt a sorára, nekem megadta az elsőbbséged, az utánam jövő olcsó kicsi autó elég úgy kivágott h csak néztem... Rengeteg elég durva dolgot láttam már. Sokat vezetek.
Amúgy Suzuki Swift-en tanultam vezetni. Vagy a nagy T tábla, vagy a magabiztos haladás miatt nem vágtak ki elém túl gyakran :)
Nah persze mint írtam, az audisták, a taxisok plusz egyszer egy rendőr is simán szabálytalankodott. (Előzött jobbról, elzárt területen, nem adta meg az elsőbbséget jobbos utcában, stb)
Amúgy agyaltam én is terepjárón. De a fogyasztás meg a fenntartása kicsit elriasztott. Hidd el, egy rendes sedan méretű kocsi is eléggé nagy, hogy észrevegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!