Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok mondani olyan autókat...

Tudnátok mondani olyan autókat 2 millió forintig amiknek tekintélye van, tiszteletet parancsoló autók?

Figyelt kérdés
nem számít a motor, csak 1995 évtől ne legyen régebbi! (tehát ne legyen 20 évesnél idősebb)
2014. ápr. 12. 22:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
56%

Na akkor a szokásos irigy-szarkasztikus mondás szerint a kamionosoknak 1 mm lehet a méretük, vagy negatív érték :)

Vegyél egy tankot, na azon még karcolás se lesz, ha átmész valamin. Maximális tisztelet, maximális tűzerő.

2014. ápr. 13. 11:05
 22/27 anonim ***** válasza:
Hát,2 millióért tekintélyt parancsoló???1995-ös???Inkább örülj,ha nem kell rá költened.20 éves autóról beszélünk...ami rohad,régi forma,stb.Egyébként a tiszteletet ki kell érdemelned,de neked,és nem az autódnak.Azt pedig az embertársaidtól kell,nem a közlekedés többi résztvevőjétől.Amúgy a "tekintélyt parancsoló" autó az inkább a Q7,X5,X6,XC90-nél kezdődik,nem egy 20 éves 2.8 A6 Audinál.Az inkább a szánalmas,megmosolyogtató kategória...
2014. ápr. 13. 12:05
 23/27 anonim ***** válasza:
46%

"aki azert azt irta h kb ugyanaz mind swiftel, hat sztem azert nem, teljesen mas erzesed van neked is, es maskepp allnak hozzad is."

Én írtam a Swiftet, mert volt szerencsém kipróbálni, viszont S80-as Volvom van. Budapest belvárosában semmi különbséget nem vettem észre, már ami a közkeledést illeti.

Nyilván a kényelem az teljesen már, de ennél a kérdésnél, most nem is ezen van a hangsúly.

2014. ápr. 13. 13:30
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező! Nincs sok gond azzal az S Mercivel! Egy ismerősömnek volt! Nagyon jó autó!!! Csak az pancser volt, mert úgy vette, hogy tartozott közben, csak felakart vágni.

De az autó maga nagyon-nagyon jó. Persze sok pénz fenntartani, elszáll a légrugó, máris 180 ezer meg ilyenek.

Ha tekintélyes autót akarsz, akkor gyalogosan is legyen tekintélyed mikor a szervizben fizetni kell!

Csak akkor vegyél, ha jól állsz anyagilag. De eléggé.. Nem ilyen 100 ezres fizetésekhez való az a Mercedes. Nem is 200, nem is 300.. Márpedig akinek Corsa-ja van, biztos h nem keres félmillát kb. Szóval így lehet hagynod kéne. Mert ehhez tényleg kell pénz. Sokkal drágább hozzá minden sajnos. Én amúgy megértem a kérdezőt, én azonnal nagyobb autóval kezdtem, a büdös életbe nem kéne Swift meg Corsa méretű kis autó, mert én is láttam már durva dolgokat. Úgyhogy 100%-osan igaza van. Volt pl. hogy újabb ML Mercedes várt a sorára, nekem megadta az elsőbbséged, az utánam jövő olcsó kicsi autó elég úgy kivágott h csak néztem... Rengeteg elég durva dolgot láttam már. Sokat vezetek.

2014. ápr. 13. 13:48
 25/27 anonim ***** válasza:
Én is sokat vezetek, láttam olyat, hogy a vadiúj Audi kényszerült vészfékezésre. Vonjak le magasröptű követkéztetéseket?
2014. ápr. 13. 18:39
 26/27 anonim ***** válasza:

Amúgy Suzuki Swift-en tanultam vezetni. Vagy a nagy T tábla, vagy a magabiztos haladás miatt nem vágtak ki elém túl gyakran :)

Nah persze mint írtam, az audisták, a taxisok plusz egyszer egy rendőr is simán szabálytalankodott. (Előzött jobbról, elzárt területen, nem adta meg az elsőbbséget jobbos utcában, stb)

Amúgy agyaltam én is terepjárón. De a fogyasztás meg a fenntartása kicsit elriasztott. Hidd el, egy rendes sedan méretű kocsi is eléggé nagy, hogy észrevegyenek.

2014. ápr. 13. 19:07
 27/27 anonim ***** válasza:
azert az ML se kutya ;) foleg 55AMG
2014. ápr. 13. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!