Tudnátok mondani olyan autókat 2 millió forintig amiknek tekintélye van, tiszteletet parancsoló autók?
Nem tudom hogy vagy vele, de engem eddig még nem néztek ki a sorból egy kocsival sem és 99,99999%-ban megadták az elsőbbséget, még akkor is, ha 3 ajtós Swifttel voltam.
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg azért nem adják meg az elsőbbséget, mert töketlenkedsz az úton? :D
aki azert azt irta h kb ugyanaz mind swiftel, hat sztem azert nem, teljesen mas erzesed van neked is, es maskepp allnak hozzad is.
masreszt, szeretek 150 km utan is normalisan kiszallni, nem mind akit 2x agyonvertek utkozben :D
persze ha boyracerkedsz inkabb kirohognek, mert sztem 1 komoly autoba, komoly ember valo.
semmikepp ne vegyel gagyi lampas, spoilerzett hulyegyerek autot.
persze 1 szep felni belefer, szep kipuffal.
Én az audisokat audistának hívom. Nem fogom azért tisztelni őket mert drágább vagy nagyobb autóval járnak.
Amúgy meg pont, hogy a drága autós fogja félteni a kocsiját jobban. Nem biztos, hogy ki fog vágni szabálytalanul egy másik kocsi elé, mikor egy lámpabúra is 40-60ezer Ft lenne neki.
Amúgy meg legyél magabiztos! Ha látják, hogy rendesen mész, akkor nem fognak kiugrani eléd. Persze észre kell venni ha valakinek viszket a segge, és időben fékezni, azt max had menjen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!