Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak, ha nem működik...

Mit csináljak, ha nem működik a rádió az autóban?

Figyelt kérdés
Ford Fusion típusú autómban akkumulátor csere történt. Megtaláltam a rádió kódot, de hiába írom be, nem csinál semmit. Mit csináljak vele?
2014. ápr. 12. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálam az volt a hiba hogy a kódot a rádiónak gyújtáson kell megadni, és hiába volt gyújtásra téve az autó nem fogadta el. Elmentem vele egy műszerészhez és kiderült hogy kopott a gyújtáskapcsoló a cseréje igen drága lett volna. Miután kiderült a hiba oka, úgy tudtam megoldani a problémát csere nélkül (mivel semmi más bajt nem okozott) hogy az autót gyújtásra tettem és a kulcsot kicsit oldalra húztam hogy érintkezzen a kapcsoló és így bevette a kódot.
2014. ápr. 12. 12:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Megpróbáltam úgy ahogy írtad, de sajnos nem akar működni továbbra sem.
2014. ápr. 13. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!