Mit éri meg jobban venni? Egy 160k-ért 93-as évjáratú Bmw 316i kupét (okmányok nélkül az nem tudom mit takar pontosan) és RÁKÖLTENI, vagy venni ugyanilyet kicsit drágábban, de nem költeni rá semmit.600 ezrem áll rendelkezésre.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 17:19
1/7 anonim válasza:
ami okmányok nélkül van , ha jól tudom azzal semmit sem tudsz kezdeni , tehát forgalomba nem tudod helyezni
2/7 anonim válasza:
Az első már meg is válaszolta. Az okmányok nélküli autót nem tudod forgalomba helyezni, így maradt a második lehetőség. De akkor már ne 16i-t vegyél, hanem 18is-t vagy 20i-t.
3/7 A kérdező kommentje:
ha tudtok linkelni egy normalisat.. akkor nyugodtan.. igazabol nem tudom mi szamít sok KM-nek.. amugy coupe-t szeretnék.. nekem csak az a lenyeg.
2014. ápr. 11. 17:34
4/7 anonim válasza:
Nem az évjárat meg a futás határozza meg az autót, hanem hogy mennyire van rendben, mennyire vigyáztak rá.
Linkelni senki sem fog, egyrészt mert tiltja az oldal szabályzata, másrészt pár kép alapján nem lehet megmondani hogy jó autó-e. Szánj rá időt, nézegesd a hirdetéseket, ha megtetszik valamelyik nézesd át egy hozzáértővel.
5/7 A kérdező kommentje:
vannak amugy szépek , csak az a gond a legtöbbel ,hogy vagy sedan , vagy regisztrációs adó meg kutyafasza..
2014. ápr. 11. 19:40
6/7 anonim válasza:
93-94-es évjáratból 600 ezerért elég jó karban lévőket lehet venni.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!