Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ducati monstert vagy honda...

Ducati monstert vagy honda hornettet vagy suzuki banditot vennél ha 800. 000ft állna rendelkezésre?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Bandit nagyonjó túramotor, de nemigazán sportos, szóval nekem nemtetszik. Monster vagy Hornet? Attólfügg milyen hengerelerendezést favorizálsz.
2011. ápr. 9. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Monster az tuti!!
2011. ápr. 9. 18:59
 3/10 A kérdező kommentje:

a monster jobban tetszik, de kicsivel drágább, kevesebb LE és sokan megbízhatatlannak titulálják.

Nagyjából kezdő vagyok -leszámítva, hogy néhány éve tizenévesen volt egy xr125-ösöm- de ez lenne az első nagyobb motorom. Hengerelrendezés kérdéséről meg fogalmam sincs.

Alapvetően Hornet vagy Monster az igazi kérdés. Egy fürge fordulékony városi motort szeretnék, amivel azért gyakran el tudok menni túrázgatni is.

2011. ápr. 9. 20:11
 4/10 anonim válasza:
milyen évjáratúak? ha az a fajta vagy aki szeret száguldozni, úgymond kicsit nyúzni a motort, akkor honda hornet. a honda halhatalan, nem tudod tönkretenni. nekem személy szerint a monster a motorok királya. nem azért mert a leggyorsabb vagy legjobb, (bár nekem ugye az) hanem mert kilóg a sorból. ha olyan motorra vágysz aminek lelke van akkor a monstert neked találták ki. a monster vonalait kézzel tervezte egy híres olasz tervező, ellentétben a szar speed motorokkal szemben. ha eddig nem volt még motorod gondolom 600-as monstereket nézegetsz. ezek tény is való nem a gyorsaságukról híresek, inkább 750-től gyorsul a monster de a monsterrel nem a rekordok megdöntése a lényeg hanem, hogy élvezd a laza motorozást. ha túrázni akarsz a monstert imádni fogod. a városban meg bőven elég ha jól tudom 49-59 lóerős 600-as. ! a desmodromic szelepvezérléssel lehet baj, de nem feltétlen. nem olcsó a javítása a ducatinak, de ha normálisan használod, karbantartod, nem széthajtod, gyilkolod akkor nagyon jó motorod lesz amit nem hiszem, hogy nagyon leszeretnél majd cserélni vagy eladni....
2011. ápr. 12. 01:31
 5/10 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok még. a monster nem olyan fordulékony fürge mint egy japán gép, ezt azért vedd figyelembe.
2011. ápr. 12. 01:36
 6/10 anonim válasza:
az az igazság, hogy a monstert egy motorral sem lehet összehasonlítani....kevés embernek van meg hozzá a stílusa, de leginkább motoros felfogása. ezért nem bírják annyira.
2011. ápr. 12. 01:40
 7/10 anonim ***** válasza:
A monster az kiváló,én olyant szeretnék .
2011. ápr. 12. 08:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Bandit. Igénytelen a végtelenségig, és hűséges kis paripa! Nagyon kezes!
2011. ápr. 12. 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Hornet a favorit :)
2011. ápr. 12. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Honda sokkal megízhatóbb, fordulékonyabb, a ducati különleges, jó a hangja, hengerelrendezése, de sok gond van vele.
2012. aug. 16. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!