Mennyire jó akkumulátor ez autóba? Többi lentebb
Figyelt kérdés
Sziasztok! Akkumulátor vásárlás előtt állok, és leginkább az Optima Yellow Top (75Ah) "tetszik", azonban nem ismerem a márkát. Nem akarok ilyen olcsó, és hamar tönkremenő, hidegben lemerülő akkut venni, csakis minőségit. Akinek ilyen van, vagy használt már ilyet, kérem ossza meg velem a véleményét. Belinkelem ide a nevezett akkut:
2014. ápr. 11. 15:31
1/10 anonim válasza:
Mibe kell neked 75 000 Ft-os Akku? Egy sima 25-30 000 forintos 75Ah-s akku nem lenne elég?
2/10 A kérdező kommentje:
Alfa Romeo 159 2.4JTDm Q4 személyautóba kellene, nem akarok rossz minőségüt venni bele, viszont erről az Optima akkumulátorról azt olvastam hogy egyedi szerkezetű és hosszú élettartalmú.
2014. ápr. 11. 17:46
3/10 anonim válasza:
Én a Banner-ről hallottam, hogy nagyon jó akkumlátor, persze az ára is, úgyhogy én Exide-ot vettem, most már 3 éves, semmi baja. Ez "csak" 18 000 Ft volt, 52(?) Ah ha jól emlékszem.
4/10 anonim válasza:
Mi a Bannerekkel csak szívtunk :D
Nemrég vettem 70Ah-s Bosch S3-at akciósan 22 000-ért. Nem hiszem, hogy egy 75Ah-80Ah-s Boschtől vagy az előttem sfelsoroltaktól megharagudna az az Alfa :D
5/10 anonim válasza:
Bár arra érdemes figyelni, hogy az újabb autókba sokszor másabb akksi kell ( pl a kalciumos akkumulátorok).
6/10 kata kata válasza:
A zselés akkumulátorok hosszabb élettartammal rendelkeznek mint a hagyományosok.Csak az a 24 hónap gari ,kicsit gyanus (kevés)!
7/10 A kérdező kommentje:
A gyári akkumulátorát nem tudom hogy milyen, mert nincs rajta semmi papír meg írás csak egy batár nagy Alfa cimke. Alakra viszont hasonló ehhez az Optima-hoz, ilyen hengeres kicsit, csak fekete, a teteje pedig piros. A Banner-ről nekem is elég rosz véleményem van, édesapámnak a vállalati autóban (Fiat Doblo 1,9 JTD) az volt, és 4 éven belül már a másodikat eszi belőle, az igaz hogy napi 150-200 inditás történik vele.
2014. ápr. 11. 19:00
8/10 anonim válasza:
napi 150-200 inditás történik vele
persze, sot oninditoval jar...
9/10 A kérdező kommentje:
utolsó ha gúnyból írtad, igen annyi inditás történik vele. Postakocsiként üzemel, ami csomagokat szállít ki a nap folyamán, szóval nem 1-2 csomaggal rohangál napi 8 órában.
2014. ápr. 11. 19:50
10/10 anonim válasza:
Simán megfelel bele egy normál akkumulátor is, szerinted a magyar posta ilyenekre költ 80.000Ft-ot? És ők napjába hányszor indíthatják be a kocsit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!