Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen akkumulátor kell egy...

Milyen akkumulátor kell egy Simsonba?

Figyelt kérdés
Azaz honnan tudom, hogy hány amperes akksit igényel a rendszer? Olyasmit hallottam, hogy van egy- és kéttekercses akku töltésszabályzó, és az adja meg, hogy milyen kell. Egyáltalán számít valamit az, hogy 12Ah-at, vagy kisebbet teszek bele?

2014. ápr. 10. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:

"A gyár az S50-es típusig 6V 4,5 Ah, az S50 - S51 szériánál 6V 12 Ah és a 12V-os fejlesztést követően a S51 típustól a gyártás befejezéséig 12V 5,5Ah-s akkumulátorokkal látta el motorjait."

[link]

2014. ápr. 10. 11:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok. De mivel ez már nem gyári, Ezért nem tudom, hogy milyen kell bele. Ez egy S51 váz Star motorral. Megnéztem az akkutöltő berendezésemet, és kéttekecses.
2014. ápr. 11. 08:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja, és a száma 8871.6 II/82. Abban biztos vagyok, hogy 6 voltos kell. Az ampert nem tudom. Egyáltalán számít valamit, hogy 4.5 Ah vagy 12 Ah?
2014. ápr. 11. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha Simson Star motor van benne akkor a 4.5Ah-s akksi kell bele, mert a Starok gyárilag úgy készültek. A 12Ah-s akku majd' háromszor akkora kapacitású, de félő, hogy a töltőtekercs(ha nem lett erősebbre cserélve) soha nem fogja teljesen feltölteni!

Mint írtam az -eredeti- Star motorok 4.5 Ah-s akksikhoz készültek.

2014. ápr. 11. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!