Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy simson s51 e motorom...

Van egy simson s51 e motorom van vele egy gond. Többi lent!?

Figyelt kérdés
Szinte minden uj rajta karbi henger hengerfej szimeringek tömítések sport légszűrő tirisztoros alaplap jeladóval vezetékek gázbowden stb. És amikor beinditottam akkor szépen járt de ha gázt huzok neki leáll. De ha kicsi gázt huzok akkor viszont pörög. Nincs meglAzva a főfúvóka ugy hogy Az nem lehet a baj. Ujjak a tömítések meg a szimeringek ugyhogy nem kaphat falsh levegőt. Mi lehet a baj?

2014. ápr. 10. 10:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

" Nincs meglAzva a főfúvóka ugy hogy"

Ez mi lenne?

2014. ápr. 10. 10:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs meglazulva a fő fúvóka
2014. ápr. 10. 10:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

EGY A SPORTLÉGSZŰRŐDET DOBD KI!!!

Kettő rakj bele bele való fúvókákat és állítsad be a karbin a levegő-benzin keverék arányát!

Amúgy valószínű hogy túl sok benzint kap és abba fullad bele,vagy túl keveset ha sokat kap akkor nagyon füstöl és durrog.

Szerintem tuti beállítás hiba!

És járassad be rendesen!

[link]

[link]

És ajánlom a szintetikus olajat!

Üdv!

2014. ápr. 10. 10:54
 4/11 A kérdező kommentje:
60as hengerhez milyen fuvokát vegyek?
2014. ápr. 10. 10:57
 5/11 anonim ***** válasza:
gyári főfúvóka mérete+5 vagy 10-zel nagyobb elég neki de inkább egy 5-tel nagyobb elég bele szerintem
2014. ápr. 10. 11:57
 6/11 anonim ***** válasza:

A sport légszűrő az első hiba!

Az ujjak pedig nem jók tömítésnek! Többnyire gumit, klingeritet, és papírt használunk.

:D

2014. ápr. 10. 20:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor most mijen tömítést vegyek?
2014. ápr. 11. 07:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Amugy meg ha szivatoval huzom a gázt akkor van amikor szépen felpörög de van amikor azzal is lefullad/lehörög!
2014. ápr. 11. 07:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja és nem tudom kidobni a sport légszűrőt mert ripityára tört a közép doboz ugyhogy nincs középdoboz!!!
2014. ápr. 11. 07:23
 10/11 anonim ***** válasza:

reménytelen :)

Nézd meg a linkelt oldalt amit linkeletem,ott le van írva szépen minden a karbi beállításához!Valami ott nem stimmel!!!!Karbibajod van!Lehet szétszetted és valamit rosszul raktál vissza ! Van ez így ,ellenőrizd a karbit és a fúvóka méreteit és állítsad be!!!!

2014. ápr. 11. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!