Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nyomom az öninditót, van hogy...

Nyomom az öninditót, van hogy egyből startol, van hogy 10-15mpet nyomkálnom kell a startert a motron. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
adott egy 125ccmes motos TÖKÉLETESEN megy smemi baj vele csak a startolással. van hogy átpöccentem a kapcsolót, utána a kulcsal ára alá helyzem és megnyomom a start gombot... van hogy pöccre indul van hogy nyomkálom nyomom de megse nyekken...van hogy várok vele és startl,nemtudom mi baja lehet?

2014. ápr. 9. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Napi első indításnál csak vagy random indul nehezen?
2014. ápr. 10. 00:52
 2/4 kata kata ***** válasza:
Ellenőrizd a csatlakozókat,akkumulátor,önindítónál(behúzómágnes).
2014. ápr. 10. 05:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Amilyen kedve van van hogy elsore porgeti a startert van hogy 5x megkell nymoni a gombot... Nem fugg ossze azzal hogy az elso inditas e
2014. ápr. 10. 15:59
 4/4 anonim válasza:
Látom régi a kérdés, de sokáig kerestem itt, mire megtaláltam a problémám. Az indításnál ugyanez a bajom, szintén 125 köbcentis motor és pár hete kezdte el ezt csinálni, előtte semmi baja nem volt. Én még elég kezdő vagyok, így nem tudom, baj-e hogy vészkikapcsolóval állítom le mindig a motort és utána rögtön visszapattintom a gombot, amíg még gyújtás van a mocin (vagyis sosem hagyom lekapcsolva)? Meg a helyzetjelző lámpa mindig ég önindítózásnál, ez sem tudom, hogy baj-e. Lehet, hogy ezekkel tettem tönkre az aksit, vagy semmi rosszat nem csináltam? Előre is köszi, ha bárki válaszol.
2016. júl. 8. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!