Írna valaki aki ért az autómotorokhoz!?
Figyelt kérdés
Olyan szakember, hozzáértő véleménye és segítsége kéne aki tudna a problémámon segíteni!2014. ápr. 9. 14:27
1/6 anonim válasza:
Ez sokkal könnyebb, ha ismerjük a problémát.
2/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan az a baj, hogy a bmw (e30 m20b25ös motorral) -nek elmászott az alapjárata. Kb 2 hete kicseréltem a műszerfalborítást és utána amikor álltam volna be a garázsba akkor az alapjárat felugrott 2000 re majd bemelegedés után 1500ig ment le. Előtte 1000 körül volt a fordulatszáma szépen ment de mióta kicseréltem a mű.falborítást elmászott.. A motortérben nem matattam, a kábeleket amiket kihúztam, felcimkéztem és ugyanoda dugtam vissza. Elektronikánál kell keressem a problémát? Vagy a motortérben kéne kutakodni? Motronic befecskendező rendszer van rajta amúgy.
2014. ápr. 9. 16:19
3/6 anonim válasza:
Ha sikerült a motorvezérlőt lenulláznod, akkor annak kell pár nap, mire megtanul mindent.
4/6 A kérdező kommentje:
Lenullázni? Azt hogy lehet? Mert én nem akartam nullázni de szerintem is a motorvezérlő szívat.. Vagy ez olyan ha lekötöm az aksik akkor nullázódik? És hogy érted azt, hogy pár nap kell még megtanul mindent? Szóval ha járok vele rendszeresen akkor saját magának beállítja a dolgokat?
Vagy valamit nagyon félreértettem?
2014. ápr. 10. 07:43
5/6 anonim válasza:
Anno a sógoromnak megadta magát a motorvezérlője és ki kellett cserélni. Bár az egy E34-es volt, de miután beraktuk a bontóban vett vezérlőt, semmi sem akart normálisan működni. Ahhoz is el kellett telnie egy-két órának, hogy rendes alapjárata legyen, a többi dolognak meg kellett pár nap.
Ha gyenge benne a belső akku, és leveszed az akku sarukat, elfelejtheti a beállításokat.
Szerintem.
Vagy pont most döglött meg véglegesen...
6/6 A kérdező kommentje:
Remélem nem adta fel a harcot.. Egyelőre mást nem vettem észre csak az alapjáratot. Majd megyek vele és hátha meggyógyul. Köszönöm a segítséget!
2014. ápr. 12. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!