Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek elobb jogositvany...

Szerintetek elobb jogositvany es azutan auto, vagy forditva?

Figyelt kérdés
kb 110e ftos keresetbol,elobb vizsgazzak es utana sporoljak egy jobb autora,vagy legyen egy auto,hogy biztosan ertelmet nyerjen a vezetoi engedely?
2014. ápr. 8. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Először a jogsi mert az autóra akkor is kell fizetni amikor 1 métert sem mész
2014. ápr. 8. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Előbb a jogsi, gondolj bele, autót úgy vennél, hogy ki sem tudod próbálni!

Persze jogsival más autóját is vezetheted, így akkor is van értelme, ha (még) sajátod nincs.

2014. ápr. 8. 12:46
 3/8 A kérdező kommentje:
igen,en is ezen a velemenyen vagyok,de sokan mondtak,hogy ha pl ket evig kell sporolnom az autora es nincs sok lehetosegem vezetni,az sem tesz jot. ezert gondoltam tobb velemenyt is meglesek.
2014. ápr. 8. 12:58
 4/8 dirtboy ***** válasza:

még a fenti példákon túl még az is ok lehet hogy most egy régebbi autót tudsz venni mint 2év múlva mert addigra már a két évvel fiatalabbak lesznek annyiért.

a jogsi viszont folyamatosan drágul,tehát ha vársz vele 1-2évet akkor csak még többet perkálva tudod letenni.

2014. ápr. 8. 13:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ennek akkor lenne értelme ha valami egyedibb autót veszel és amíg nincs meg a jogsid addig restaurálod hogy mire meglesz addigra lesz egy patika állapotú szép autót, esetleg még veteránvizsgás is. A dolog szépséghibája hogy ezt ilyen jövedelemmel nem lehet kivitelezni.
2014. ápr. 8. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:

"de sokan mondtak,hogy ha pl ket evig kell sporolnom az autora es nincs sok lehetosegem vezetni,az sem tesz jot. ezert gondoltam tobb velemenyt is meglesek."

Ha már megvetted az autót és nincs jogsid, akkor több lehetőséged van? Szerintem nincs.

2014. ápr. 8. 14:26
 7/8 A kérdező kommentje:

es ha nincs jogsim es vezetoi tapasztalatom akkor eleve mit felejtek? Mar nem mintha ezt verziot preferalnam :-)

De mar megkaptam a kello megerositest. Koszonom!

2014. ápr. 8. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Előbb a jogsi, egyrészt az is folyamatosan drágul másrészt a kocsira akkor is fizetni kell ha nem mész vele. (gépjárműadót, biztosítást). Meg macerás is úgy venni, hogy nincs jogsid. Kipróbálod? Ki hozza el? Azt olyankor meg kell nézetni, minimum egy olajcserére el kell vinni meg nézze át a szerelő. Ahhoz is ismerőst kérsz meg?
2014. ápr. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!