Ti is várjátok már a 40 fokot, hogy lehessen indítani a légkondit?
Figyelt kérdés
Meg a jó hűvösben autózni a Balaton parton?2014. ápr. 7. 18:30
1/11 anonim válasza:
Nem várom a 40 fokot, nem szeretem.
De a légkondit már most is indíthatod, ha annyira élvezed :D
2/11 Vortrex válasza:
Alig várom már a tikkasztó meleget, főleg ha mellé még az áramot is pazarolhatom!
3/11 anonim válasza:
Nincs légkondi a kocsiban. A karomat szoktam kilógatni az ablakon.
4/11 anonim válasza:
Nem. Utálom, ha ragad rám a póló és megsülök. De inkább ez mint tél.
5/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem várom a 40 fokot, pont, hogy utálom, az autóban meg nincs légkondi.
6/11 Beviz Elek válasza:
Nem használom a légkondit soha.
Kinyitom a napfénytetöt és élvezem a jó idöt. Közben szól a zene. Lakott területen halkabban, kívül hangosabban. Vagy hallgatom a kipufogó zenéjét...
7/11 anonim válasza:
Hát értelmes. Azért legyen 40 fok, hogy az autóban hűvös legyen.
8/11 anonim válasza:
Egy pollenszűrő csere meg egy rendszertisztítás még elkéne, addig nem akarom indítani. De van egy kabrióm is, én már a kabriózást várom, nem azt hogy a 25 fokból kiszálljak a 4
9/11 anonim válasza:
Elnézést, folytatás: nem azt hogy a 25 fokból kiszálljak a 40-be. Gyűlölöm :D Bár jobb mint dideregni.
10/11 anonim válasza:
Részemről inkább didergek, azt jobban is viselem, fel is lehet öltözni a hideg ellen, és a hideget egy idő után "megszokod".
Ehhez képest nyáron gyűlölöm, hogy izzadok, nap végére szinte ragadok, és a meleg ellen sok helyen nem lehe tenni. Fujj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!