Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik a tapasztalatok ezzel?

Mik a tapasztalatok ezzel?

Figyelt kérdés

Valaki hajtott már 125-ös motort segédmotorként? Persze nem azokat a seggrakéta sportmotorokat, hanem pl egy 125-ös Leonardót, vagy 180-as Runnert. Mennyire g*ciznek vele? Értenek hozzá a rendőrök? Kicsi már a Simson szaladgálósnak, meg állandóan van valami nyűge, kis p*csköszörű 50-es robit meg nem nagyon akarnék, ezért gondoltam ezt.

Egyébként mióta kb. 4 éve hajtom a Simson még egyszersem igazoltattak, csak ilyen gurulósnak kéne, beszaladni a városba (15km) haverhoz, vagy fodrászhoz, ilyesmi.

2014. ápr. 7. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Tapasztalat:Megéri megcsinálni az A1-et vagy nagyobbra a jogsit ha van B kategóriád akkor nem kerül sokba az A1 kiegészítés(30-40 ropi)

Én akárhogy is nézem a 125gépek blokkja élből nagyobb és a hangján is lehet hallani.Pedig a Gilera runner az nem rossz ötlet...De most őszintén?Nem lenne jobb egy normális rendszámos motort venni amivel csajokat is lehet vinni bármikor bárhová és még paráznod sem kell?

Ha elkapnak rákefélhetsz nagyon,mert akkor okmányhamisítás,és lehet a pappírok nélküli motor is lopott elvégre nem hiába árulják pappírok nélkül.Legyél igazi motoros!Megéri letenni a jogsit nagyobb gépre!

2014. ápr. 7. 17:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Hogyne lenne jobb, persze hogy jobb lenne, Anno kis p*csös koromba emlékszek hogy örültek a csajok ha vittem őket egy kört a tó körül :D Hát még ha normálisan száguldoznánk.

Viszont ha rendes rendszámosat akarnék, akkor kéne jogsi, ami ugye megint + pénz, meg + idő, illetve akkor már szintén nem robogót vennék, hanem valami normális motort.

A kérdés még mindig adott.

2014. ápr. 7. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne légy spúúúr magadhoz! megéri letenni,megéri az időt is!

Én nem bántam meg!Szerintem Te sem fogod!

Üdv!

2014. ápr. 7. 18:25
 4/9 kata kata ***** válasza:
Döntsd el te! Rendőrségre költöd pénzedet vagy jogosítvány megszerzésére ?!
2014. ápr. 7. 18:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Még mindig senki, akinek lenne tapasztalata is ezzel kapcsolatban?
2014. ápr. 7. 19:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Egyébként nem feltéten jeleni azt, hogy biztosan megbüntetnek. Még sohasem igazoltattak motorral, nemhogy megbüntessenek annyira leszarják erre felé (kopp-kopp, nem akarom elkiabálni), pedig bőven lett volna miért, mert nem egyszer jöttem vele haza részegen, meg sokszor semmi világítás nem volt rajta.

Azért várnék konkrét példákat, akik használták is, hogy mennyire lehet necces, büntették meg e őket, esetleg behívták teljesítmény mérésre, stb..

2014. ápr. 7. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Ismerősök jártak Leonardoval és Runnerrel is. De csak helyben kisvárosban és cimbik voltak a rendőrök.
2014. ápr. 8. 00:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Látom Te most olyan választ vársz hogy:Vedd meg!Csináld!Engem még soha nem büntettek meg érte!Téged sem fognak! :) Persze más szerszámával könnyű ba....ni :)

Te írod hogy nem volt gáz még világítás nélkül sem...Tapasztalat ha még autóval is világítás nélkül mész akkor úgy is lelőnek,legalább annyira hogy szóljanak és ha már szólnak akkor szóba jöhet a büntetés is :)

Na mifelénk van útszéli kpm is ha az leállít akkor a motort nem fogják behívni azt garantálom :)

Látom Te már eldöntötted magadban ezt,nem értem hogy akkor mire vársz? Vagy végöl is majd tanulhatsz belőle hogy a büntiből kifizetetted volna a jogsi meg egy motor árát is(aztán még el is tiltanak)

Nem tagadom lehet az átlag zsandárok idióták,de az ért a nagyja úgy is megfog vele,ha motoros rendőr is van akkor nincsen mese és menekülőre sem érdemes fogni,mert az ő kiképzésük picit keményebb mint holmi A jogosítvány.Szóval rizikózni akarsz akkor rizikózzál!Normális motorosok úgy is tovább lépnek megcsinálják a jogoítványt korlátlanra és idővel vesznek olyan gépet ami már megfelel elvárásaiknak.Mármint nem mindenki megy a honda szalonba egyből egy 1200-es gépért :) Valaki kezdetben 250-sel kezdi mert arra még nem olyan sok a fenntartás,mert ennél nagyobb mocit azt szinte luxus tartani( 350-es jawa is luxus mert sokba kerül ha normálisan összerakod!) :)

2014. ápr. 8. 12:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Bocs hogy válaszoljak a kérdésedre is:

Ismerőseim közt vannak olyanok akiket elkaptak vele.Pontosabban egy 150-es géppel és többször is.A zsandár közölte vele hogy fizessen,és hogy ne nézze őt hülyének.Őt többször állították meg emiatt és kp ban csengetett(úgy olcsóbb) de ez is necces,mert ha a törvény őrét fogod ki ezzel fel is idegesítheted!Aztán van még egy másik ember aki egy gilera sportmotorral hajtott rendszám nélkül,őt egyből levillogták és szerencsésen meglépett előlük,szemem előtt ment le a nádasba vele :) ezek után el is adta,pedig nagyon jó moci volt és iszonyatosan jól gyorsult.Nos ha olyan rendőr állít le még normális kocsival is akkor is előfordulhat hogy fizethetsz a semmiért.Engem motorral nem csesztetnek mert Én nem szórakoztam és letettem a jogsit meg vettem normális paripát amivel elégedett vagyok és jól is megy és ezzel együtt egy új világ nyílt meg előttem amiben sokkal szabadabb vagyok mint hinnéd!Ami meg a pénzt illeti, a motorozás mindig is hobbi volt,ennek mindig van ára,ha nem így akkor úgy.

2014. ápr. 8. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!